kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:40 Müge Anlı ile Tatlı Sert
12:30 Gün Ortası
13:00 Mavi Şeker
15:00 Selena
17:15 Yarışma
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:45 Spor
20:00 Yerli Dizi
23:20 Haber Program
01:20 Santra
 
01:20 Santra
'Santra', ilginç konular ve müthiş röportajlarla ekrana geliyor. Programda Süper Lig'in zirve mücadelesinde yer alan maçların perde arkasını izleyebilirsiniz. Fikret Engin'in sunduğu 'Santra'ya; Selçuk Manav, Selçuk Yula, Cüneyt Tanman ve MHK eski başkamı Mustafa Çulcu yorumlarıyla renk katıyor. atv 01.20
 
20:00 Yerli Dizi
Mustafa Girit'ten dönüyor. Ona kızgın olan Vahide, boşanmak istediğini dile getiriyor. Fatma, ikisini barıştırmanın yolunu arıyor.
Kimi zaman yüzlerde tebessüm, kimi zaman yüreklerde sızı ile izlenen 'Elveda Rumeli' yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Dizide bu akşam olaylar şöyle gelişecek: Mustafa'nın Girit'ten dönmesinin ardından, Vahide ona boşanmak istediğini söyler. Fatma ise Ramiz'in yokluğunda, ikisini barıştırmanın yollarını aramaktadır. Ramiz, Hasan ve Cabbar, hırsızın peşinden gittikleri Elbasan'da nihayet onun izini bulurlar. Diğer yandan Aleks ve Zarife, Dobrev'in ölmesinin ardından, onun Dimitri çetesinden olduğunu Dilaver'e söylerler. atv 20.00
 
23:20 Haber Program
atv'ye tranfer olan 'Deşifre' organ ticaretinin lideri olduğu iddia edilen Yusuf Erçin Sönmez'i ekrana çıkarıyor. M. Ali Önel'in röportajı şok yaratacak .
Mehmet Ali Önel yönetimindeki 'Deşifre' bu akşam atv ekranlarından izleyici ile buluşuyor. Usta gazeteci yeni dosyaları gün yüzüne çıkartacak.

Frankenştayn konuştu
Doç. Dr. Yusuf Erçin Sönmez... Ona, Dr. Frankenştayn diyorlar... O, uluslararası organ ticaretinin Türk lideri olarak tanındı. Dünya medyası yıllardır onun peşindeydi. Herkes kovaladı ama o, hiç konuşmadı. Bugüne kadar binlerce yoksul vatandaşın böbreğini varlıklı hastalara taktığı iddia edildi. Yasadışı organ nakli çetesi oluşturmak suçlamasıyla meslekten men cezaları aldı. Bir süre önce Balkanlar'da ve Kosova'da ortaya çıktı. Orada da yasadışı organ nakli yaptığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı. Halen yasa dışı organ ticareti yaptığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanıyor.

Bizim işimiz görülmeyeni görmektir!
Meslekte 19'uncu, Deşifre'de 8'inci yılını deviren Mehmet Ali Önel, 'Gazeteciliğin doğasında araştırma var. Bizim işimiz kamu yararına olacak şekilde, görülmeyeni görmek, bulunmayanı bulmak, gizli saklı olanı açığa çıkarmaktır. Hem manevi tatmini, hem de toplumsal faydası çok yüksek bir gazetecilik türüdür. Deşifre'de de bunu yapmaya çalışıyoruz' diyor.

Şok yaratacak röportaj!
Doktor Yusuf Erçin Sönmez bugüne kadarkaç yasadışı organ nakli yaptı? Organ naklinden ne kadar servet kazandı? Hakkında tüm suçlama ve onanmış cezalara rağmen neden yaptığı işten vazgeçmedi? Uluslararası organ mafyasının lideri olduğu iddialarına ne diyor? Aylar süren araştırmasıyla yıllar önce yasadışı organ kaçakçılığını ilk kez Türkiye'ye duyuran Mehmet Ali Önel sordu, Yusuf Erçin Sönmez yanıtladı. Kıran kırana geçen röportajda çok çarpıcı gerçekler ortaya çıktı. atv 23.20