kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyetede sürprizsiz doğum günü kutlanmaz oldu!

Sosyetede son zamanlarda sürpriz doğum günü kutlamaları moda oldu. Bazıları sevgililerine, bazıları eşlerine, bazıları çocuklarına bazıları da dostlarına sürpriz doğum günü hazırlıyor. Bu sürpriz kutlamalar o kadar yaygınlaştı ki, artık herkes doğum günü geldiğinde bir sürpriz parti organizasyonu bekler oldu. Sosyetedeki son sürpriz doğum günü partisini Ayşegül Gerçin ile Tolga Cinisli organize etti. Doğum günü sahibi ise Fulya Cinisli'ydi. Sosyetedeki saygın duruşuyla olduğu kadar mesleği olan iç mimarideki başarısıyla da adından söz ettiren Fulya Hanım'ın doğum günü için annesi Ayşegül Gerçin ve kardeşi Tolga Cinisli, Nişantaşı'ndaki Cafe Inn'i kapattı.

DJ BİLE SÜRPRİZDİ!
Annesi ve kardeşiyle yemek yiyeceğini düşünerek mekana giden Fulya Cinisli karşısında babası Nejat Cinisli başta olmak üzere yakın dostlarını görünce hem çok şaşırdı hem de çok duygulandı. Fulya Hanım'ın şaşkınlığı geçtikten sonra kutlama başladı. Fulya Hanım'ı DJ kabininde bir sürpriz bekliyordu; çünkü arkadaşı Neslihan Yargıcı onun için DJ'lik yapıyordu. Modacı ve işletmeci kimlikleriyle tanınan Neslihan Yargıcı meğer DJ'likte de çok iyiymiş. Çaldığı şarkılarla gece boyu herkesi eğlendirmeyi başardı. Bir sürpriz de partinin sonunda yaşandı. Kapıda davetliler, sıcak şarap ikramıyla uğurlandı.
Sosyeteden her geçen gün yeni bir sürpriz doğum günü partisi haberi geliyor. Artık kimse normal doğum günü kutlamaz oldu! En son Fulya Cinisli de annesi ve kardeşinin sürpriz partisiyle yeni yaşına girdi


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın