kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'Bir Şarkısın Sen'de seçim heyecanı başladı

23.02.2009
atv'nin yeni yarışması 'Bir Şarkısın Sen' için güzel sesli çocuklar aranıyor! 11 şehirdeki seçmelere katılacak adaylar, nostaljik şarkılar yorumlayacak..
atv'nin yeni yarışması 'Bir Şarkısın Sen' için elemeler başladı. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da yapılan aday seçmelerinin ardından, 10 kentte daha genç ve yetenekli ses avına çıkılacak. Önceki gün İstanbul Green Park Otel'de yapılan ilk elemeler oldukça renkli geçti. Seçilmek için yarışan adaylar, unutulmaz şarkılar seslendirerek becerilerini sergiledi.

Sırada 10 şehir var

'Bir Şarkısın Sen' yarışmacılarını belirlemek için sırada Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Şanlıurfa, Kayseri, Sivas, Van, Samsun ve Trabzon yer alıyor. Sinerji Film'in yapımcılığını üstlendiği yarışmanın finalist çocuk yıldızları; gala gecesinde ise 30 kişilik dev bir orkestrayla izleyici karşısına çıkacak.

Müzikal şarkılar

9-16 yaş arasındaki finalistler, eski Türk filmlerinin unutulmaz şarkılarının yanı sıra müzikallerde seslendirilen klasikleri de yorumlayacak. Çocukların bu performanslarına ünlü şarkıcılar da eşlik edecek. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler; 'www.atv. com.tr' ve 'www.birsarkisinsen. net' adresine başvurabilir.

Terlediler

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'daki elemeler için Green Park Otel'de toplanan çocuklar, seçici kurul karşısında yeteneklerini sergiledi. Minikler, adaylık için epey terk döktü!

Jürisi de özel
'Bir Şarkısın Sen' hem farklı formatı hem de jüri üyeleriyle çok konuşulacak. Yarışmada; 'çiçeği burnunda anne' Pınar Altuğ ile usta şarkıcı Erol Evgin'in jüri olması bekleniyor.
Haberin fotoğrafları