kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Jessica Alba

En 'doğal' şekilde kilo kaybediyorlar

17.02.2009
Ne diyet, ne liposuction ne ağır spor; Hollywood ünlüleri fazla kilolarını tamamen doğal yollardan veriyor. Temizlik yapan da var, güneşlenen de!..
Bebek gezdirmek saatte 100 kalori
İşte yeni anneler için güzel bir yöntem! Hamilelik kilolarını hızla verebilmek istiyorsanız sık sık bebeğinizi arabasına koyup yollara düşün! Onun hava alıp keyiflenmesini sağlarken, bebek arabasını iterek siz de kalorilerinizden kurtulabilirsiniz. İşte size bir örnek! Kısa süre önce doğum yapan ünlü oyuncu Jessica Alba. Kızı Honor Marie'yi gezdirirken kilolarını da atıyor.

JESSICA ALBA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Köpek gezdirmek saatte 100 kalori
Köpeği Medor'la sık sık dışarıda görüyoruz onu. Ünlü İngiliz oyuncu, köpeğini keyifli bir yürüyüş için gezdirirken bir yandan da kendi sağlığı için faydalı bir şey yapıyor. Bir saatte hiçbir çaba harcamadan 100 kalori kaybediyor! Yürüyüş hem köpeğine iyi geliyor, hem de Sienna'nın sağlığına...

Çocuklarlaoynamaksaatte 100 kalori
Alman manken, arka arkaya 3 çocuk sahibi oldu ve her seferinde kısa sürede eski formuna kavuştu. Ve bunun sırrı işte şimdi ortaya çıktı... Anlaşılan o ki ünlü manken, kalorilerini saatlerce çocuklarıyla oynayarak eritiyor.

Güneşlenmek, saatte 33 kalori
Seksi oyuncuyu çok sık bu pozlarda görmüyoruz. Ancak Porto Rikotatilinde bir şezlonga uzanıp güneşlenmek ünlü oyuncuya yattığı yerden kilo verdirdi! Uzmanlara göre güneşin altında 1 saat uzanmak, saatte 33 kalori yaktırıyor.

Dans etmek saatte 180 kalori
Dans etmeyi, masa üstlerine çıkıp eğlenmeyi kim sevmez! İşte size eğlenerek kilo vermek için bir fırsat! Sosyetik güzel Paris Hilton gibi dans edip eğlenin, saatte 180 kalori harcayın.

Temizlik yapmak, saatte 150 kalori
Ev işlerini kadınların bir çoğu sevmez. Ancak evde otururken alınan kiloların verilmesi için de en iyi yol, ev işlerinden geçiyor. İngiliz şarkıcı Lily Allen da bunun farkında olacak ki kendi temizliğini kendisi yapıyor. Allen, bu sayede bir saatte 150 kalori yakıyor.
Haberin fotoğrafları