kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aylık 10 TL'ye internet erişimi

AA
Giriş Saati : 11.02.2009 16:43
Türksat A.Ş, Kablo TV altyapısı üzerinden Uydunet markasıyla verdiği internet erişim hizmetinden faydalanmak isteyen yeni abonelerden kurulum ücreti alınmayacağını bildirdi.

Türksat A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, önceki gün başlatılan kampanya boyunca Uydunet'e yeni abone olmak isteyenlerin 30 TL'lik kurulum ücretini ödemeyecekleri ifade edildi.

10 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan Uydunet hizmetinde gerçek genişbant internet erişim hızının 20 MB'e kadar çıkabildiği vurgulanarak, Uydunet abonelerinin VOIP özellikli modemi taksitle satın alabilecekleri de belirtildi.

''TEMİZ İNTERNET''


Uydunet'in sunduğu ''çocuklar için temiz internet'' hizmetinde, zararlı içerikler ile zararlı sitelerin kaynağında engellendiği anlatılan açıklamada, ''Güvenli internet hizmetinde ise abonelerimize Türksat merkezindeki güvenlik duvarları ile korunarak kendi bilgisayarlarına antivirüs programları yüklemelerine gerek kalmadan merkezden koruma sağlanıyor. Uydunet abonelerine ayrıca, çocuklar için temiz internet hizmeti çerçevesinde içerik filtreleme hizmeti de veriliyor'' ifadelerine yer verildi.

Uydunet abonelerinin kablo TV hattından internet aldıkları için başka bağlantıya veya hatta ihtiyaç duymadıkları hatırlatılarak, abonelerin kullandıkları kadar internet ücreti ödediği ve bulundukları tarifelerde limit aşımı halinde en fazla ne kadar ücret ödeyeceklerini de bildikleri kaydedildi.