kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Söylediğim başka anlaşılan başka

Giriş Saati : 17.02.2009 10:02
Güncelleme : 17.02.2009 23:46
Yeni Haber
Geçtiğimiz haftalarda "Düzenli bir aile hayatı için, çarpık ilişkilerin yaşandığı 'Aşk-ı Memnu' ve 'Binbir Gece' gibi dizilerden gelen teklifleri bile kabul etmedim" diyen Mehmet Aslantuğ'un sözleri olay yaratmış, Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem de bu sözlere yanıt vermişti. Kenan Işık'ın atv'de yayınlanan 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' isimli programına konuk olan Aslantuğ, bu açıklamayı nasıl ve neden yaptığını açıkladı.

MEHMET ASLANTUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SAYGI DUYUN!


Aslantuğ, eşi Arzum Onan ile boşanacakları yönünde çıkan haberlere tepkisini dile getirerek, özel hayatının magazine konu olmasından yakındı:

"Bu ülkede magazini olması gereken seviyede kullanmaya ve bu hale getirmekte başka türlü çıkarlar arayan zihniyet, o kazanın içine herkesi atmaya çok meraklı." Aslantuğ konuşmasına şöyle sürdürdü:

"Çıkan haberlerden canım yandı ve dedim ki; 'Yeter! Çok mu önemli?' Beni arıyorlar 'Böyle mi?' diyorlar, 'Değil' diyorum ya da 'Git Arzum'a sor' diyorum. Çok meraklı olsam; bu işleri yapar, para kazanırım. Yapmıyorsam ne istiyorsunuz, nedir derdiniz? Bazılarına saygı duyun! Duruşunu sahiplenin! Ensesinde üç ay kamera görmeyince, ben öldüm mü diyenler var, gidin onlarla ilgili böyle şeyler yapın."

YANLIŞ ANLADILAR

'Biz bu işleri bile kabul etmiyoruz' sözlerinin yankı bulmasıyla ilgili olarak da Aslantuğ şunları söyledi: "Buradan çıktı birtakım aktörler, 'Vay özel hayatıyla, meslek hayatını mı karıştırıyor?' dediler. İnsanlar söylediklerimi hakaret olarak algıladı. Halbuki dediğim koşullara, niye dediğime bakmadılar. Bu benim egom değil ki!"

KENDİ DİZİSİNE TEPKİ VERMİŞ

'Bir İstanbul Masalı' dizisinde, kardeşinin aşık olduğu Esma ile yaşadığı ilişkinin örnek olarak gösterildiğini söyleyen Aslantuğ şu açıklamayı yaptı: "Sormuyor, sonra da yazıyorlar. 'Orada sen öyleydin, peki senin söylediğin rahatsızlıklar 'Bir İstanbul masalı'nda da yok muydu?' Halbuki ben bu sebeple diziyi iki kere bırakma durumunda kalmış bir adamım."

GÜNAYDIN