kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

...Adaymetre...

16.02.2009
Altınok adaylıktan çekildi
AK Parti belediye seçimi yarışında bir gece yarısı şoku yaşadı. Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok adaylıktan çekildi. Altınok, büyükşehir belediye başkan adaylarının belirlendiği süreçte, Melih Gökçek'le uzun süre yarışmış ve anketlerde Gökçek'e yakın oy almıştı. Başkanlık yarışı kızışırken Ankara'yı karıştıran bir dedikodunun tam ortasına da Turgut Altınok ismi yerleştirildi. Kulislerdeki söylentilere göre, Turgut Altınok'la ilgili uygunsuz bir kaset vardı ve bu söylentiler nedeniyle zor durumda kalmıştı. Dedikodular sürerken Altınok, 29 Mart'taki yerel seçimler için AK Parti'den açıkladığı adaylığını geri çektini tam gece yarısı duyurdu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı yazılı açıklamada, adaylıktan çekilmesine Keçiören Belediye Meclisi üye listesine genel merkez tarafından müdahale edilmesini neden gösterdi.
ANKARA

Zeybekli seçim kampanyası

Seçim çalışmasına giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, askere gidecek bir genç için düzenlenen eğlencede coşkuyla karşılandı. Bahtiyar, asker adayı ve arkadaşları ile birlikte zeybek oynadı. Mikrofonu eline alan asker adayının bir arkadaşı, beyaz eşya dağıtımını eleştirerek iş verilmesini istedi.

DSP Ankara ilçelerini belirledi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak daha önce Murat Karayalçın'ı destekleyeceklerini açıklayan DSP, Ankara'daki ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Altındağ'da Ziya Çakır aday olurken Çankaya'ya Turgay Yılmaz, Keçiören'e Metin Ünal, Etimesgut'a Türkan Özdemir, Gölbaşı'na İbrahim Demir, Mamak'a Üstün Balamir aday gösterildi.

"SSK'da kâr zarar hesabı yok"
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde kurumu zarara uğrattığı iddialarıyla ilgili "İşleme koymadığım bir yolsuzluk dosyası varsa bu yarışı hemen bırakacağım. Sosyal sigortacılıkta kâr zarar hesabı olmaz" dedi.

AKP Çubuk'ta aday değiştirdi
AK Parti Ankara Çubuk İlçe Belediye Başkan adayının değiştiği bildirildi. AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan, daha önce adaylığı ilan edilen Dr. Mustafa Özden'in yerine, AK Parti Genel Merkezi'nce Çubuk'un Yukarı Çavundur Belde Belediye Başkanı Lokman Özden'in ilçelerine aday gösterilmesine karar verildiğini söyledi.