kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ehliyeti olmayan 18 yaşındaki İsmail Gezer cezaevinde olan babasının otomobiliyle Antalya caddelerinde yarış yaptı. Elektrik direğine çarpıp feci kazaya yol açtı.

Ehliyetsiz liseliler kaza yaptı: İki ölü

Ufuk BALKİS / SABAH
14.02.2009
Babasının aracına 3 arkadaşını alan İsmail, direğe çarptı. Kendisi ve arkadaşı öldü, 2 de yaralı var..
Antalya'da bir liselinin ehliyetsiz kullandığı araç kaza yapınca facia yaşandı. Olay önceki gece saat 22.30 sıralarında Vatan Bulvarı'ndaki Çallı Meydan Tıp Merkezi önünde meydana geldi. Muratpaşa Lisesi son sınıf öğrencisi İsmail Gezer 18) üç arkadaşıyla birlikte cezaevinde olan babasının otomobilini alarak gezmeye çıktı. Aşırı hız yapan Gezer, iddiaya göre başka bir otomobille yarışmaya başladı. Kısa süren yarışın ardından aşırı hız yaptığı için direksiyon hâkimiyetini kaybeden Gezer, orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Kaza sırasında karşı yönden gelen motosikletli polis timleri ise yola devrilen direğe çarptı. Olayda yaralanan polisler tedavi altına alındı.

NASIL BÖYLE BİR HATA YAPAR'
Hurda yığınına dönen araçtan çıkarılan 75. Yıl Lisesi öğrencilerinden Ali Can Postallı (18) hastaneye götürülürken yolda can verdi. Aynı araçta olan iki kardeşten Musa Değirmenci (18) ile Ö.D (17) ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışarak olay yerinde can veren İsmail Gezer'in Antalya'da hiçbir yakını olmadığı annesinin de geçen günlerde Erzurum'a gittiği öğrenildi. Arkadaşlarının trafik kazası geçirdiğini duyan sınıf arkadaşları şok oldu. Bazı öğrenciler, baygınlık geçirdi. Ehliyetsiz olmasına rağmen cezaevindeki babasının otomobilini alarak arkadaşlarıyla gezmeye çıkan İsmail Gezer'in cenazesinin Erzurum'da olan annesinin yanına gönderileceği öğrenildi. Özel bir ambulans şirketiyle cenazenin annesine teslim edileceğini söyleyen okul yöneticileri, "İsmail pırlanta gibi bir çocuktu. Nasıl böyle bir hata yapar anlayamadık. Çok üzgünüz" dedi.
Haberin fotoğrafları