kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
'ARKADAŞIMIN BABASI' Psikolog nezaretinde ifade veren 5 yaşındaki E.V. (solda) katilin, bir arkadaşının babası olduğunu söyledi. Şüpheli gözaltında.

Yorganın altına saklanıp kurtuldu

Kemal ARDUÇ - SABAH
14.02.2009
Erzincan'da annesi bilezikleri için öldürülürken evde bulunan 5 yaşındaki kızın yorganın altına saklanıp kurtulduğu ortaya çıktı..
Erzincan Bahçelievler mahallesinde 11 Şubat'ta "TEDAŞ görevlisiyim" diyen kişiye kapıyı açan Güler V. katilini eve aldığından habersizdi. Meçhul kişi, eve girdikten sonra bıçakla Güler V.'yi defalarca bıçaklayıp öldürdükten sonra kolundaki 5 altın bileziğini gasp ederek kayıplara karıştı. Cinayetin tek tanığı olan Güler V.'nin 5 yaşındaki kızı E.V., psikolog nezaretinde verdiği ifadede, katilin elinden yorganın altına saklanarak kurtulduğunu söyledi. Küçük kız polisin "Katili gördün mü?" sorusu üzerine, "İ.'nin babasıydı" dedi. İ. adlı kız Güler V.'nin komşusunun kızıydı ve E.'nin de arkadaşıydı. İfadesinde "Olay anında ne yaptın?" sorusu üzerine ise küçük kız, "Annemi bıçaklamaya başladı. Annemin kulaklarını keserken yorganın altına saklandım. Beni görmedi" dedi.

KOMŞU GÖZALTINDA
Kızın ifadeleri doğrultusunda arkadaşının babası İ.M. gözaltına alındı. Evden alınan kan ve DNA örnekleri ile katilin kaçarken tespit edildiği güvenlik kamerası görüntüleri, incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi. Gözaltındaki şüphelinin evinin aynı sokakta 200 metre uzaklıkta olduğu öğrenildi. Emniyet'e çağrılan Güler V.'nin akrabalarına, gözaltında bulunan şüphelinin üzerinden çıkan bir çift küpenin teşhis için gösterildiği ancak ölen kadına ait küpeler olmadığının bildirildiği öğrenildi. Şüphelinin, cinayet gününden 3 gün önce eşi ve çocuğunu memleketine gönderdiği, ayrıca işsiz olduğu da öğrenildi. Üç çocuğu ile birlikte yaşayan çiftin kızları E. cinayet esnasında evde bulunurken, diğer çocuklarından birinin okulda, diğerinin dişçide olduğu belirtildi.