kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

ADSL'de indirim

SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 05.02.2009 12:02
TTNET'in müzikli, videolu, oyunlu dünyasına giriş yüzde 50 indirimli...

Kampanya kapsasamında 1 Şubat-31 Mart 2009 tarihleri arasında TTNET ADSL'e 24 ay abone olan müşteriler yüzde 50'ye varan indirimden yararlanabiliyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılar özetle şöyle:

*Modemli tarife seçenlere de modem hediye olarak veriliyor.

*Ücretlere %18 KDV ve %15 ÖİV dahil. Bağlantı ücreti 29 TL 1 defaya mahsus olarak alınıyor. Dilerseniz ayda 3 TL olmak üzere 12 ay taksitle ödeyebilirsiniz.

ESKİ MÜŞTERİLER CEZALANDIRILIYOR

* Kampanya eski TTNET aboneleri için geçerli değil. 31 Ocak 2009 tarihinden sonra ADSL hattını iptal ettirmiş müşteriler bu kampanyadan yararlanamıyor.

* Limitli Paketlede kota aşım ücreti yürürlükteki tarifeye göre ücretlendiriliyor.

* İndirim süresi boyunca müşterilerimiz tarife hız ve paketlerini değiştiremeyecek. İndirim süresi bitiminden itibaren 24 aylık abonelik taahhütü süresince, müşteriler kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabilecekler. Düşük ya da yüksek tarife hız ve paket, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilecek.

* Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacak.

* Müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmeyi istemesi durmunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacak. Modem hediyeli seçenekten yararşlanan müşterilerden ise abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve modem ücretleri (kablolu modem için 50 TL, kablosuz modem için 125 TL) geri alınacak. Ayrıca varsa ödenmemiş bağlantı ücreti veya taksitleri tahsil edilecek.