kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Polis memuru Sezer Berktaş'ın kullandığı araçta bulunan Hazal Müezzinoğlu geçen yıl şubat ayında meydana gelen kazada yaşamını yitirmişti.

Hazal'ın öldüğü kazada sürücüye para cezası

Neslihan KESKİN - SABAH
10.02.2009
Miss Dream of World güzellik yarışması ikincisi Hazal Müezzinoğlu'nun annesi, sanık Berktaş'ı zaman içinde tanıdığını ve iyi niyetli biri olduğunu söyledi..
Miss Dream Of World isimli yarışmada 2004'te ikinci olan Hazal Müezzinoğlu'nun geçtiğimiz şubat ayında hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili olarak "Taksirle ölüme sebep olma" suçundan yargılanan polis memuru Sezer Berktaş, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, daha sonra sanığın kişiliğini ve suçun işlenmesindeki özellikleri göz önüne alarak hapis cezasını 14 bin 600 TL para cezasına çevirdi. Şişli 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Sezer Berktaş katılmazken kazada hayatını kaybeden Hazal Müezzinoğlu'nun annesi Nermin Taşpınarlı hazır bulundu. Duruşmada söz alan anne Nermin Taşpınarlı, sanığın ilk gün teslim olmaması nedeniyle çok üzüldüğünü belirterek, zaman içinde sanığı tanıdığını, genç ve iyi niyetli bir delikanlı olduğunu söyledi.

HAZAL MÜEZZİNOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'HAYATI KARARMASIN'
Taşpınarlı, "Sanığın hayatının kararmasını istemiyorum. Onu da artık bir evlat olarak görüyorum. Olayda herhangi bir kasıt yoktur. O dönemde 34 gün teslim olmamıştır. O nedenle üzülmüştüm. Takdiri mahkemeye bırakıyorum" dedi.