kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sevgilileri öldürüp sahile bıraktılar

Yaser ÇAPAROĞLU - SABAH
10.02.2009
İnternette tanıştığı Sinan Berrak adlı gençle buluşmak için Çorum'dan Hatay'a gelen Nevin Güler ile Sinan Berrak'ın cesetleri, Samandağ sahilinde bulundu..
Hatay'ın Samandağ ilçesinde, önceki gece deniz kenarında otomobilin içinde oturan iki sevgili kimliği belirsiz kişiler tarafından tabancayla vurularak öldürüldükten sonra cesetleri sürüklenerek sahile atıldı. Genç kızın, internette tanıştığı gençle buluşmak için Çorum'dan Hatay'a geldiği öğrenildi.

OTOMOBİLDE ÖLDÜRDÜLER
Olay önceki gün akşam saatlerinde yaşandı. Çevlik sahilinde 2 ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemede cesetlerin Samandağ'da yaşayan 27 yaşındaki Sinan Berrak ile kız arkadaşı 19 yaşındaki Nevin Güler'e ait olduğunu belirledi. Polis olay yerinin yakınında camları mermilerle kırılmış ve içinde kan izleri olan otomobil de buldu. İki gencin üçer kurşunla otomobil içinde öldürüldüğü ve daha sonra araçtan çıkartılarak sahile taşındığı belirlendi.

ARAÇ KİRALAMIŞLARDI
Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, iki gencin internet ortamında tanıştığı, genç kızın Çorum'dan Hatay'a buluşmaya geldiği öğrenildi. Sinan Berrak'ın otomobil kiralayarak Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu mezunu olan Nevin Güler ile sahil yakınına gittiği belirtildi. Cesetler otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.