kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Erdoğan, lise açılışı sırasında Recep Tayyip Erdoğan isimli bebeği sevdi.

Vekillere kadın aday sorgusu

Ergun AKSOY
10.02.2009
Baykal'a AB desteği için teşekkür eden Başbakan Erdoğan, grubun basına kapalı bölümünde kadın aday göstermeyen illerin milletvekillerine hesap sordu..
Başbakan Tayyip Erdoğan dün önce Ankara'da grup toplantısında konuştu sonra da Kırşehir'e giderek açık hava miting yaptı. Grupta, CHP lideri Baykal'a "AB müzakerelerinde tabii ki destekleyeceğiz" dediği için teşekkür eden Erdoğan, dış temaslarına atıfta bulunarak, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer dönemini örtülü şekilde eleştirdi. Erdoğan şöyle dedi: "Bu dönemin bir farkı var; yani Çankaya'nın oturduğu, sadece Hükümetin çalıştığı bir dönem değil. Şimdi Çankaya da koşturuyor, biz de koşturuyoruz. Tek dikiş gitmiyoruz, çift dikiş gidiyoruz." Erdoğan, grup toplantısının basına kapalı bölümünde kadın aday göstermeyen illerin milletvekillerine sert çıkarak, "Bazı illeri birlikte çalıştık. Önüme dosya geldi, kadın aday yok. 'Niye yok' diye soruyorum. 'Başvuru yok' diyorlar. Öyle şey olur mu? Gerekirse gidip bulacak, ikna edip getireceksiniz" dedi.

DERSİ İZLEDİ
Ergenekon'un avukatıyım' diyen Baykal'a, "Biz gücümü milleten alıyoruz, çetelerden mafyadan değil" diyen Erdoğan Bahçeli'ye, "Kuru sloganla milliyetçilik olmaz" dedi. Daha sonra Durdu-Muzaffer- Marşap Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'nin açılışını yapan Erdoğan okuldaki öğrencilerin İngilizce dersini izledi. Erdoğan bu arada öğrencilere de mini bir İngilizce dersi verdi.