kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

15 araç birbirine girdi

Giriş Saati : 10.02.2009 09:15
Güncelleme : 10.02.2009 23:19
Yeni Haber
İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde meydana gelen kazada 15 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. Kazanın trafiğin yoğun olduğu saatte meydana gelmesi nedeniyle Gaziemir'den Konak yönüne akan trafik uzun süre tıkandı.

Kaza, akşam saatlerinde ESBAŞ alt geçit girişinde meydana geldi. Gaziemir'den Konak yönüne giden 15 araç, sağanak yağmurun da etkisiyle zincirleme kazaya karıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Yolun kapanması nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluştu. Trafik ekiplerinin kaza tespitinin ardandan araçlar, çekiciler yardımıyla kaldırılarak yol tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan gece 01.30 sıralarında Gaziemir İlçesi Akçay Caddesi'nde meydana gelen başka bir kazada 3 kişi yaralandı. Adnan Menderes Havalimanı yönünden Gaziemir istikametine giden Bülent Özgür (36) yönetimindeki 35 DRH 78 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızın da etkisiyle kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki reklam panolarına çarpan araç daha sonra bir işyerine ait bahçeye girdi. Otomobilde bulunan sürücü Bülent Özgür ile yanındaki arkadaşları Habip Korkmaz (34) ve Nihat Çavuşoğlu (31) yaralandı.

Yaralılar AKS 110 ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak Yeşilyurt ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(CİHAN)