kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Futbolu Özgener yönetmiyor!..

GALATASARAY kulübünün hem de çok haklı ve çok geç kalmış açıklamasına "Hezeyan" demiş, Mahmut Özgener Federasyonu.. Bu sözcük hakarettir ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray Kulübü'ne hakaret hakkı yoktur. Bu açıklamada bir spor yanlışı varsa disiplin kurulların var, verirsin. Kişisel kurumsal hakaret içeriyorsa, işte mahkemeler. Ama Galatasaray'ı temsil eden yönetim kuruluna hakaret hakkı federasyonda yoktur.
Anında cevabın üslubunun tam Aziz Yıldırım üslubu olması da ne tesadüftür!.. Bak Mahmut kardeşim (Lafın gelişi değil. Mahmut benim kardeşim gibidir gerçekten..)
O hezeyanların altına ben de imzamı atıyorum.. Beni disiplin kuruluna veremezsin. O zaman mahkemeye ver de kanıtlayayım, senin, federasyonunun ve hakem ve gözlemci komitelerinin nasıl bir Galatasaray'ın yolunu kesme misyonu içinde çırpındığını..
"Hıncal ağbi, Mahmut'a 'Altaylı' diyorsun, yanılıyorsun. O hasta Fenerlidir" diye İzmir'den yağan maillere gülmüş geçmiştim.. Ama son iki haftanın hakemleri gösterdi ki, ya İzmir'den gelen mailler doğru, ya da federasyonun ipleri senin değil, gerçekten kim olduğunu ikimizin de bildiği başkasının elinde..
Seni kaç kez uyardım, dostça "Bu Oğuz Sarvan seni yakacak" diye.. Yaktı bile Mahmut.. En yakın, 40 yıllık dostun Hıncal bile sana güvenmiyorsa artık, anla..
Hadi elinden geleni ardına koyma.. Galatasaray'ı bitir!..
Galatasaraylılar.. Siz de, bu Mahmut'un bu Sarvan'ı ve hakemleri varken şampiyonluk heveslerine sakın kapılmayın. O iş bitti.. UEFA'da oynamanıza izin verirlerse öpün başınıza koyun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın