kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Yılın Şarkılarının Albümü!..

Can Sayın / Müzik

BENCE 2008 yılının şarkısı 'Kalp Kalbe Karşı' ile 2009 yılının şarkısı olacak 'Son Öpücük' aynı albümde. Bir ilk belki de bu. İşte böyle bir şey, Aslı Güngör'ün ilk albümü. Onu Enbe Orkestrası'nin son albümünden 'Kalp Kalbe Karşı' ve 'İzmir Bilir Ya' ile tanıdık.TRT İzmir Gençlik korosu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri bölümünde eğitim alan Aslı, 35. Altın Kelebek Yarışmasında 'En iyi çıkış yapan solist' ödülünü aldı. Güzel ve farklı bir ses rengi olan Aslı'nın ilk albümünde çok çok güzel şarkılar var.
Söz ve müziği kendisine ait harika şarkı 'Son Öpücük' den sonra ikinci favorim Ferhat Göçer ile beraber söyledikleri bir Sinan Akçıl ürünü olan 'Dön Gel Yeter' süper bir düet. Üç numaramda yine söz müziği Aslı'ya ait Ege Çubukçu'nun rap sözlerle eşlik ettiği 'Beni Tanı' bir r&b düet.
Düzenlemesi Hüseyin Karadayı'nın. Çok güzel temposuyla albümün hareketli şarkılarından 'Beni Tanı'yı da çok sevdim.
'Aşk Herşeye Değer' ve 'Yenildim Sana' diğer özel şarkılardan. 'Yenildim Sana da saksafon solo harika. 'Kalp Kalbe Karşı' ve İzmir Bilir Ya' geçen seneden bildiğimiz süper şarkılar..
Bu arada Hüseyin Karadayı'nın düzenlemesini yaptığı 'Kalp Kalbe Karşı'nın bu albümdeki remiksi 2009 şubat ayında dünyaca ünlü Buddha Bar serisinin Buddha Bar 11 isimli yeni albümünde tüm dünyada dinlenecek.
'Gözyaşlarımla' ve 'İyi ki Sen Vardın albümün ritmik şarkıları. Erhan Bayrak'ın düzenlediği 'İyi Sen Vardın' ve özellikle de Hüseyin Karadayı'nın düzenlediği 'Son Öpücük'ün remiksi 2009 yazında disko klüplerin çalmaktan vazgeçemeyeceği şarkılar olacak.
Albümdeki yedi şarkının söz ve müziği Aslı Güngör'ün. Yedisinin de da düzenlemesi son yılların en başarılı isimlerinden Sinan Akçıl'ın.
2009 yılının ilk süper albümünü kaçırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın