kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Tüfekle yaralanan Veli Atbiner'in (üstte) durumunun ağır olduğu öğrenildi. Zanlı İsa Gezici olaydan sonra motosikletine atlayarak kayıplara karıştı.

Eski âşık ev basıp öldürdü

Rıdvan KÖRPE - SABAH
09.02.2009
Sevgilisinin kendisini terk edip eski sevgilisine dönmesini hazmedemeyen İsa Gezici, çiftin misafir olduğu evde Melahat Pala'yı öldürüp, sevgilisi Veli Atbiner'i ağır yaraladı..
Manisa'da sevgilisinin tekrar eski sevgilisine dönmesine kızan İsa Gezici dehşet saçtı. Topçu Asım mahallesinde dün gece 22.40'ta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. 54 yaşındaki İsa Gezici, tedavisine maddi destek sağladığı kanser hastası sevgilisi Melahat Pala'nın kendisini terk edip eski sevgilisi Veli Atbiner'e (59) dönmesini hazmedemedi. Gezici, önceki gece çifti motosikletiyle takip etti. Sevgililer Aydın ailesinin evine misafirliğe gidince, Gezici de bir süre sonra kapıyı çalıp elindeki tüfekle eve girdi. Öfkeli âşık odada oturan melahat Pala ve Veli Atbiner'in üzerine kurşun yağdırdı.

GÖĞÜS KANSERİYDİ
Bir süredir göğüs kanseriyle savaşan bir çocuk annesi Melahat Pala, olay yerinde yaşamını yitirdi. Veli Atbiner ise ağır yaralandı. İsa Gezici motosikletine binerek olay yerinden kaçtı. Ev sahibi Ferruh Aydın'ın ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gelirken, ağır yaralanan Veli Atbiner ambulansla Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Polis, olayın meydana geldiği dairenin sahibi Ferruh Aydın ve eşi Şadan Aydın'ın ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı.

İKİSİ DE BOŞANIYOR
Polis, kendisiyle kısa süre birliktelik yaşadıktan sonra yeniden eski sevgilisine dönen Mehalat Pala'yı öldüren katil zanlısı Gezici'yi yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan İsa Gezici'nin ve ağır yaraladığı Veli Atbiner'in her ikisinin de evli oldukları halde Melahat Pala ile birliktelik yaşadığı ve eşlerinden boşanmak için mahkemelik oldukları öğrenildi.