kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Minutemen!..

"Editöre Not: Yazı içinde farklı Minutemen ve Minuteman kullanımı var. Sakın dokunmayın. Sevgiler" diye not koymuştum yazının tepesine.. Man tekil, men çoğuldur İngilizcede. İngilizce bilmeyen biri düzeltmeye kalkar endişesi ile..
Buna rağmen, gazetede "Minutemenler" diye çıktı. Çoğulun çoğulu olur mu?..
Böyle hataları yazıdan cımbızla çekip anında internet başına oturan okurlar var, amaçları okumak değil, hata bulup düzeltmek sanki. Hafta sonundan beri kimbilir kaç mail yollanmıştır, Yasoş açınca görürüz..
Ama hata her zaman benim değil sevgili okurlar.. Uyarı notuna rağmen biri işgüzarlık yapıyorsa, elimden ne gelir?.
Bana kolu yen içinde kırmadığım için gene kızacak Yavuz (Baydar) haklı. Dün sözüm ona cevap diye yazdığı satırları dört defa okuduğum halde, ne dediğini anlamadım. İnsanın söyleyecek sözü olmadığı zaman lafı böyle eveler geveler işte.. Merak etme Yavuz.. Seni de ciddiye almam artık.. 50 yıldır yazan, hem de bir dosta bir ufak sitem yüzünden "Okuduğunu anlamıyor" diye hakaret eden adam da benim için bitmiştir. Ne adını anarım, ne de cevap mevap veririm.. Hadi işine ve keyfine bak!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın