kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

İzleyen herkes önce annemi tebrik ediyor

İLKER GEZİCİ
08.02.2009
Reklam filminde annesiyle birlikte kamera karşısına geçen Sinem Kobal: İzleyen herkes, "Annen nasıl oynamış böyle?" diye soruyor. Çok güzel oynadı, şaşırttı!..
Gülben Ergen, Haldun Dormen ve Kenan Işık'la birlikte oynadığı 'Dadı' isimli sit-com'la yıldızı parlayan Sinem Kobal, son iki yıldır rol aldığı Selena' dizisiyle de özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor. Son olarak 'Ayakta Kal' adlı sinema filmiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, bir reklam filmi için de annesi Nuray Kobal'la kamera karşısına geçti. Kobal, Sinan Çetin'in çektiği reklam filmi için, "Çok keyifli bir iş oldu. Beş seri halinde yayınlanacak. Diğer reklamlardan farklı. Sit-com gibi oldu" diyor.

SİNEM KOBAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Profesyonel gözle bakarsanız, annenizin oyunculuğunu nasıl buldunuz?
Annem beni çok şaşırttı. Çok zorlanacağız diye düşünüyordum. 'Nasıl yapacak, nasıl olacak?' diye çok stres yapıyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Çok güzel oynadı ve hepimizi çok şaşırttı.

ZOR İKNA ETTİM
* Annenize gelen tepkiler nasıl oldu?
İnanın, izleyen herkes benden önce annemi tebrik ediyor. "Senin zaten işin bu" diyorlar ve "Annen nasıl oynamış böyle?" diye soruyorlar. İzlenimler çok olumlu. Ben de izlediğimde şaşırdım. Annem gerçekten çok iyiydi.

* Belki ileride dizilerde de oynar...
Yok, sanmıyorum. Reklamda oynaması için bile zor ikna ettim zaten.

* Nasıl ikna ettiniz?
Annelerin, babaların, çocukları için yapamayacakları şey yok. O da benim için yaptı. Ben ona, böyle bir çekim yaparsak çok güzel bir hatıra olacağını, ileride çocuklarıma gösterebileceğim güzel bir anı olacağını söyledim. Zor da olsa kabul etti.

* Birlikte oynarken zorlandınız mı?
Belli bir yaştan sonra, o heyecan onlar için çok fazla. Zorlanıyorlar tabii. Ama çok keyifliydi. Başlarda heyecanlandı ama sonra alıştı.

ARTIK BANA HAK VERİYOR

* Reklam filmleri de öyle kolay çekilmiyor. Anneniz bu projede yer aldıktan sonra sizin çalışma temponuz hakkında gerçekçi bir fikre sahip oldu mu?
Tabii tabii. Daha önce "Hadi kızım, şuraya gel, şunu yapalım" derdi, "Anne vallahi vaktim yok, uyumam lazım" derdim, "Çok uyudun kalk artık" falan derdi. Şimdi bana hak veriyor. O reklamı çektikten sonra bana hiç karışmıyor. "Çok haklısın, o ne kadar stresli işmiş" diyor. Dışarıdan bakınca çok farklı, kamera önüne geçince çok farklı hissediyorsun. Annem de o sorumluluğu alınca bayağı anladı beni.

* Oyunculuk kariyerinizde sağlam adımlarla ilerlediğinizi düşünüyor musunuz?
Aslında ben bir anda her yerde olmak istemiyorum. Bunu doğru bulmuyorum. Kalıcı olmak istiyorum. Gerçekten inandığım, bana bir şeyler katacak, bir şeyler öğrenebileceğim işlerde olmak istiyorum. Ben bu işi çok seviyorum. Anlık değil, uzun vadeli düşünüyorum. 13 senedir bu işin içindeyim. Dokuz yaşımdan beri kameralar önünde olmama rağmen daha öğreneceğim çok şey var.

* İyi kız rollerinden sıkıldınız mı?
Hayır. Böyle imajdan daha güzel bir şey olur mu? 'Selena' benim için çok iyi bir geçiş oldu. 'Ayakta Kal' filminde de Yasemin karakteri, zengin ama fakirlikten gelmiş. Çok daha masum, sade, naif, romantik bir kız. Şu an yaşım gereği romantik komedide oynamaktan keyif alıyorum. Drama oynamayı çok istiyordum. 'Ayakta Kal'da bu isteğimi de bastırdım ve bol bol ağladım.
Haberin fotoğrafları