kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Saklanan gerçek!..

MediaCat adlı hiçbir yayın gurubuna bağlı olmayan bağımsız dergi iki yıldan beri dünyanın en ciddi araştırma kurumlarından Amerika kökenli Nielsen'e bir anket yaptırıyor.. (Bu kurumun ciddiyetini merak ediyorsanız, Nielsen yazıp google'a girin.)
Araştırma herkesin istediği kadar oy kullandığı internet tıklaması, ya da kent meydanına kurulan oy sandıklarıyla değil, en sağlıklı yöntem, yüz yüze soruşturma sistemi ve örnekleme metodu ile yapılıyor.
Sorular şunlar..
1. Türkiye'nin en çok okunan (Sevmeseniz bile) köşe yazarları..
2. En beğenilen köşe yazarları.
3. En güvenilen köşe yazarları..
4. En yakın hissedilen köşe yazarları.
Bu ülkede her dört insandan birinin en az bir köşe okuduğu belirlenirken, dergi yüzde 2'ye kadar oy alanları listelemiş.
Sonuçlar mı?.
En çok okunan köşe yazarı.. Hıncal Uluç (Yüzde 24.. İkinci yüzde 13)
En beğenilen köşe yazarı.. Hıncal Uluç (Yüzde 17.. İkinci yüzde 7)
En güvenilen köşe yazarı.. Hıncal Uluç (Yüzde 15.. İkinci yüzde 6) En yakın hissedilen köşe yazarı.. Hıncal Uluç (Yüzde 14.. İkinci yüzde 5).
Şimdi buyrun buradan yakın benim için "Kendini fikir adamı diye yutturan, bir avanta geziye, bir beleş yemeğe yazı yazar" demeyi, hem de iğrenççe "El süremediği ama sürermiş gibi yaptığı kadınlarla, piyasaya yeni düşen paçozlarla gezer" yazmayı eleştirmek sanan zavallı garibanlar, buradan buyrun..
Yüzde 2 bile oy alamadığınız için hiç birinizin adı bu listelerde yok..
Bu arada Sabah'ın ilgili muhabir ve editörlerine şan olsun. MediaCat, 10 gündür piyasada.. Sabah'a da 50 tane yollanmış.. Bu Hıncal'ı geçin, Sabah için bir gurur haberi değil mi?.
Yeni sanmayın sevgili okurlar.. Bu eskiden de böyleydi..
Üniversitelere gider atv sunucusu Ali Kırca ile ayni ödülü alırdık. Ali'nin resmiyle yazdıkları haberde benim adım geçmezdi..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın