kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bodrum-Londra uçuşu 32 euro

AA
Giriş Saati : 05.02.2009 10:48
Güncelleme : 05.02.2009 20:21
Yeni Haber
EEasyJet Havayolu, nisan ayında Bodrum-Londra Gatwick, Ağustos ayında ise Dalaman-Manchester seferlerini başlatacak.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, EasyJet'in Bodrum-Londra Gatwick ve Dalaman-Manchester ile Türkiye'den uçuşlarına iki yeni güzergah daha eklediği belirtilerek, nisan ayında Bodrum'dan Londra Gatwick'e, ağustos ayında Dalaman'dan Manchester'a düzenlenecek olan direkt uçuşların tek yönde vergiler dahil 31,99 avrodan başlayan fiyatlarla gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen EasyJet Pazarlama Direktörü Peter Voets, şunları ifade etti:

''Avrupa'nın 4. büyük taşıyıcısı EasyJet olarak, Türkiye gibi havayolları endüstrisi hızla gelişmekte olan ülkelerdeki büyüme potansiyelini çok yakından takip ediyoruz. Manchester ve Gatwick gibi İngiltere'nin değişik merkezlerine ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına EasyJet uçuşlarının çeşitliliğini artırarak Türk yolculara iş ve özel amaçlı seyahatlerinde güvenilir, konforlu ve ekonomik uçuş alternatifleri sunmayı hedefliyoruz.
Türkiye'ye uçuşlarımızın başladığı 2006 yılından bu yana sürdürdüğümüz ekonomik bilet uygulamamızı, konforlu ve güvenilir servis anlayışımız ile bir arada sunuyoruz. Bodrum'dan 23 Nisan'da başlayacak Gatwick uçuşları ve Dalaman'dan 6 Ağustos'ta başlayacak Manchester uçuşları EasyJet'in Türk pazarına olan güveninin ve sunduğu avantajların önemli bir göstergesidir. İngiltere'ye seyahat etmeyi planlayanlar bugünden erken rezervasyon yaparak sunduğumuz fiyat avantajlarından kolaylıkla faydalanabileceklerdir.''