kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Daha da Davos'a gelmem

Bazı köşeci abiler, ablalar pek kızdılar. Parmaklarını sallayıp, "Olmaz böyle skandal" buyurdular. Politik olarak yanlış buldular. "Gidiyorsun hoşça kal da, bugünlerin yarınları da var, seni gidi Kasımpaşalı seniii" dediler. Davos kahve mi, terk ediyorsun, "Daha da Davos'a gelmem" çekiyorsun sayın Başbakan dediler. İyi de okeye hile karıştı kardeşim! Biz kadını, erkeği, genci yaşlısı bugünden tezi yok neyiz? Yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz! Kesilir ama çekilmeye gelmez boynumuz.

HELAL OLSUN!

"Oh be" sayın okur. Ben ilk defa Başbakan Erdoğan'ı çok sevdim. İsrail Cumhurbaşkanı Peres'i ve o eline gözüne dizine de dursun moderatörü fırçalamasına... Sonra dosyalarını alıp, "Bir daha da Davos'a gelmem" deyişine 100 puan verdim. Hani derler ya içimin yağları eridi. İşte aynen ondan. Hani kurallara, politik kafa sallamalara, siyasilerin öldür Allah içinin dışının bir olmama vaziyetlerine, el aleme hoş gözükmek için sessiz kalmalarına, ezilmelere, iteklenmelere, yıllardır bize yapmaya doymadıkları "Hadi canım fazla karışma da sağdan sağdan yollan" muamelesine, küçük görülmelerimize Başbakan Erdoğan toptan cevap verdi ya. Kendini tutmadı ya, helal olsun!

CMYLMZ İZLESİN...
Nasıl canım Türkiyem için yeni bir dönem başladıysa, biz kızlar için de yeni bir dönem başlamıştır sevgili okur. Bak bak bak konu nirelerden, nirelere geldi. Parolamız bellidir, "Yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz". Bundan sonra böyleyiz. Evde, kırda, plajda, işte, sevgiliyle, aileyle nereye gitsek böyleyiz. Aldık Başbakanımızdan gazı, kimse tutamaz bizi. Çünkü bu bir yaşam biçimi. Hem de en yüreklisinden, en sağlamından. Yok öyle öfke kontrolleri falan. Dün gazetelerin dört bir yanında Başbakan Erdoğan'a öfke kontrolü formülleri döşenmişler. Cem Yılmaz izlesin, yoga yapsın, kedi köpek sevsin, sinirleri alınsın. Hadi oradan! Sinirlerimiz alına alına bu hale gelmedik mi? Bazen öfke iyidir! Yerindedir! Şıktır! Davos'a bile kahve muamelesi çekilebilir. O zaman yüksek müsaadenizle buradan sesleniyorum.

KAFAMI BOZARSAN...
Ey erkek milleti! Eğer bütün kızlar benim olsun, esas kız evde otursun dersen, Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannedersen, "Saçmalama! Ne çabuk" gibi vasıfsız SMS'ler çekersen, Ey dost milleti! Cin olmadan adam çarpmaya kalkarsan, Dostluk nedir bilmez, dostunu satarsan, Car car car arkamdan konuşursan, İhaleye hesap kitap karıştırırsan, Kafamı bozarsan, Kıskançlığından enginlere sığmaz taşarsan, Hakkımı yiyip, ahımı alırsan, Sahteliklerle süslediğin janjanlı hayatına beni katmaya kalkarsan, Daha da Davos'a gelmem! Bugünden sonra nedir sayın okur? Kesinlikle budur! Başbakan böyle buyurmuştur, halk tutmuştur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın