kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Stil ikonluğunu Vogue da tescil etti!

Ülkemizde stil ikonu olarak anılan Ece Sükan'ın bu özelliğini moda dünyasının en prestijli dergisi Vogue da tescil etti! Önceki gün Vogue'un İngiliz edisyonunu incelerken Sükan'ın röportajına rastladım. Dergi, şubat sayısında 'Global Fashion Diaries-Küresel Moda Günlükleri' başlığıyla bir konu işlemiş. Dünyanın yeni moda başkentleri olmaya aday şehirler olarak Pekin, Bombay, Perth ve İstanbul'u göstermiş ve bu şehirlerden dört stil ikonu seçmiş; bu isimlerin 10 gün boyunca giydikleri kıyafetlere yer vermiş. Bu ikonlardan biri de İstanbul'dan Ece Sükan tabii ki...

Vogue'dan İstanbul'a övgü
Sükan; Pekin'den Du Juan adlı bir model, Bombay'dan Roohi Jakishan adlı bir şirketin yöneticisi ve Perth'ten Natasha Marshall Donnelly adlı modacı ile aynı haberde sayfalara yansımış. Dergi, Avrupa ve Asya'nın birleşme noktası, Osmanlı ve Avrupa kültürlerinin harmanlandığı, birbiri ardına dünya markalarının mağazalarının açıldığı şehir olarak gösterdiği İstanbul'u, bir moda başkenti olarak tanımlamış. Ece Sükan da, İstanbul'daki yeni jenerasyonun sanata ve tasarıma ilgisinin arttığını ve modayı kendi tarzları ile yorumladıklarını anlatmış. Göğsümüzü kabarttığı için Ece'ye kocaman alkış. Bu arada, sosyetik stil ikonlarımız bu haberi çok kıskanacaktır!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın