kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Motosiklet kazasında ölen oğlu için...

Giriş Saati : 01.02.2009 12:26
Güncelleme : 01.02.2009 21:04
Yeni Haber
Manisa'da bir kadın, bir yıl önce motosikletten düşerek ölen oğlunun, motosiklet tutkusunu kaldığı yerden yaşatmak amacıyla A2 ehliyeti aldı.

Bir mağazanın satış müdürü olarak görev yapan 44 yaşındaki Nimet Bacaklılar, AA muhabirine, 20 yıllık evliliğinden sahip olduğu tek oğlunu, 17 yaşında trafik kazasında kaybettiğini söyledi.

Oğlu Melih Bacaklılar'ın motosiklet tutkunu olması nedeniyle sürekli korku içinde yaşadığını, bundan vazgeçmesi için lise diploma hediyesi olarak kendisine spor araba aldığını ifade eden Bacaklılar, ancak Melih'in geçen yıl üniversite sınavlarına 3 gün kala Kenan Evren Sanayi Sitesi kavşağında mokosikletten düşerek yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Genç yaşta kaybettiği oğlu için Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı beldesi kabristanlığında 70 metrekarelik bir alanda özel mezar yaptırdığını, 1 yıldır her gün onun yanına gittiğini belirten Nimet Bacaklılar, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Oğlumu içimde yaşatıyorum. Onun motor sevdasına kaldığı yerden devam etmek istiyorum. Bundan sonra oğlumun motosikletini kullanacağım. Halbuki ben bisiklet kullanmayı bile bilmezdim. Oğlumdan hatıra A2 ehliyetim olmasını istedim. Bunun için azmederek çalıştım. Arabayı oğluma almıştım, ama şimdi ben kullanıyorum. Motosiklet ehliyeti sınavlarını da geçtim. Dedim ki, (Ben bunu yapamam ama oğlumun azmi ve sevgisi çok büyüktü, sabrı da büyüktü, onun azmi ile ehliyeti alacağım) ve aldım da.''

Kurs hocalarının kendisine çok yardımcı olduklarını belirten Bacaklılar, ''Kardeşlerim, babam, eşim, hepsi önce beni hep engellemeye ve ehliyet almaktan vazgeçirmeye çalıştılar. Oğlunun kaderi bu yüzden diye ısrarcı oldular ama sonunda baktılar ki, beni vazgeçiremiyorlar onlar da çok yardımcı oldular'' dedi.

(AA)