kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Hamas'a oy verenler de bombalanmalı!"

Giriş Saati : 01.02.2009 15:48
Güncelleme : 01.02.2009 23:24
Yeni Haber
İsrailli ünlü gazetecilerden Yaron London'dan İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar konusunda ilginç bir çıkış geldi. ..
London, "Hamas'a oy veren sivillerin bombalanmak istediğini" söyledi. Gazetecinin bu çıkışı ise sol görüşlü Yahudi dünyasında şok etkisi yaptı.

Yaron London Ordu Radyosu'na verdiği mülakatta Hamas'la görüşmenin sadece bu örgütü güçlendireceğini öne sürerek, "Ben önümüzde iki seçenek olduğunu düşünüyorum, onlara karşı ya çok daha kibar, ya da çok daha sert olacağız." şeklinde konuştu.

Daha sertleşmek gerektiğini öne süren London şunları söyledi: "Geçmiş savaşlarda gördük ki, eğer çok daha sert olursak onların direniş gücü kırılıyor. Ben onların halkını ve liderlerini kastediyorum. Her ikisi de aynı. Çünkü o insanlar Hamas'a oy verdi. Ben Hamas'a oy verenlerle Hamas'ı ayırt etmiyorum."

Aç bırakılan çocuklar, yok edilen evler ve öldürülen sivillere aldırmadığını belirten London, Gazze'deki herkes silahlı olduğunu ve İsrail'de herkesin de artık adım atılması gerektiğini düşündüğünü iddia etti.

Sunucunun, "2. Dünya Savaşı'ndaki gibi şehirlerin bombalanmasını mı istiyorsunuz?" şeklindeki sorusunu da London, "Doğru, tüm bir şehri bombalamak zorunda değilsiniz, bir kasabası yeter." şeklinde cevapladı.

Halen İsrail Kanal 10 Televizyonu için programlar yapan London'ın çok sayıda kitabı bulunuyor.

CİHAN