kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Spreyli gasp yapan 3 kişi tutuklandı

Giriş Saati : 31.01.2009 11:38
Güncelleme : 31.01.2009 23:05
Yeni Haber
Antalya'nın Alanya ilçesinde 2 arkadaşı spreyle bayıltıp gasp eden ikisi Gürcistan uyruklu 3 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Tutuklanan zanlılar Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Sinan Kayacan (41) ve Aydın Çalışkan (42), kiraladıkları 07 NJL 96 plakalı aracla Tepe Mahallesi'nde park vaziyette iken saldırıya uğradı. İddiaya göre 2 arkadaş arabada sohbet ederken aniden 2 şahıs aracın kapılarını açarak Çalışkan ve Kayacan'ı spreyle etkisiz hale getirdi. Bayılttıkları kişilerin cüzdan, pasaport, cep telefonu ve paralarını gasp etti. Şahıslar, aracı kullanarak 2 arkadaşı boş bir araziye atıp olay yerinden kaçtı.

Sabah saatlerinde gözlerini açan 2 arkadaş, kendilerini boş bir arazide buldu. Ceplerindeki eşya ile arabalarının çalındığını fark eden Çalışkan ve Kayacan, çevredeki vatandaşların yardımıyla Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne giderek şikayette bulundu. Gaspçıları bulmak için geniş çaplı operasyon başlatan polis, şahısların gasp ederek kaçtığı aracın plakasından yola çıkarak şehrin dört bir yanında çalışma başlattı.

Gasp edilen otomobilin Güllerpınarı Mahallesi'nde bir apart otelin önüne park edildiğini tespit eden ekipler, apart otele baskın düzenleyerek biri kadın biri erkek olan Gürcistan uyruklu Eka Chıoga (34), Zviad Sharvashıdz (31) ile Emre Türküsev (26) isimli şahısları gözaltına aldı. Zanlılar sorgularında suçlarını itiraf etti. Daha sonra adliyeye sevk edilen sanıklar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(CİHAN)