kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Kıvanç'la Dubai'de bir aşk hikâyesi çekeceğiz

30.01.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
Kıvanç'la Dubai'de bir aşk hikâyesi çekeceğiz
- Gazze'deki savaşa dur demek için yapılan İstanbul buluşmasında, Katar Emiresi sizden Ortadoğu'ya bu mesajı vermeniz için kapanya yüzü olmanızı istedi. Kabul ettiniz...
-
Evet, Emine Erdoğan'ın pek çok başarılı kadını davet ederek verdiği mesaj, İstanbul'dan dünyaya söyledikleri, beni de etkiledi. Arap liderlerinin eşlerinin de katıldığı bu toplantıda, Emine Hanım ve lider eşleriyle tanıştım. Nur (Gümüş) karakterini çok sevdiklerini anlattılar. Katar Emiri'nin eşi, öğrencilerle birlikte Katar'da bir kampanya başlattığını anlattı. 'Okulları bombalamayın, lütfen yapılanlar karşısında suskun kalmayın ve yardım edin' şeklinde bir kampanyaydı. Ortadoğu'da tanınırlığı yüksek, sevilen yedi isme bu teklifi götürdüklerini söyledi. 'Siz de bu kampanyada olmak ister misiniz?' diye sordu. Kabul ettim. İşin öznesi çocuklar. Ben sadece bir aracım. Bu konuyla ilgili ilk size konuşuyorum. Çünkü konu savaş olunca işin asla öznesi olmak istemedim. Çok ince çizgiler hakikaten bunlar..

- Kampanya başladı mı?
-
Evet. İki hafta önce Katar televizyonu benimle bir çekim yaptı. Sonra Dubai'den geldiler. Bu kampanyada herkesi vicdanını hatırlamaya çağırıyorum...' diye devam ediyor.

- Şu an televizyonlarda gösteriliyor mu?
-
Geçiyor olması lazım. Hep kadın ve çocuklarla ilgili bir şeyler yapmak isterdim. Bu, insana müthiş bir sorumluluk veriyor. Hiçbir sebep dünya üzerinde bir çocuk ölümünü haklı kılamaz. Keşke önceden yaşananlar bize ders olsaydı ama maalesef öyle değil. Savaşı biliyoruz, görüntülerini bile canlı canlı izliyoruz. Korkunç bir şey. Savaşa asla inanmıyorum, o yüzden bu mesleği yapıyorum. Çünkü benim yaptığım meslek de bir cevap; hayatın başka yönünü görmekle alakalı bir şey.

- Bir Arap ülkesinde yaşamaya gider misiniz bir gün?
-
Mart sonunda Dubai'de bir aşk hikâyesi çekmeye başlıyoruz Kıvanç'la. Şu an deli gibi İngilizce öğreniyorum. NLP tekniğiyle. Bazen günde 12 saat sürüyor.