kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kayıtlarda Mumcu için küfürlü ifade

30.01.2009
Karadayı'ya ait olduğu öne sürülen ve internette yayımlanan bant kaydının önemli bölümleri şöyle:

MUMCU P...NK: Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesi için 376'yi bulamazlarsa bu iş bitiyor. Mumcu zaten teklifi yapan p....... kendisi. Ben şeye girme dedim, Cumhurbaşkanlığı seçimine. 'Kesinlikle girme' dedim. Girmedi. O olmadı. O girseydi seçiliyordu. Abdullah Gül olmadı gaye oydu. Abdullah Gül olmayınca seçime gidecekti.

AK PARTİ ÜZERİNE ATLADI: Bana, "Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini istiyorum" dedi. Bu p........ yok efendim dedi ısrar etti. Bize hava yapmak için bunu teklif etti AK Parti üzerine atladı. 367'yi bulamazlarsa katakulliye gidiyor.

CHP'DEN GEÇEN VEKİLLERİ ARADIM: Ben bir iki kişiye telefon ettim. 'Sakın girmeyin' diye. Halk Parti'den geçmiş olanlar. ... Anladığım kadarıyla girin demiş. "E, gir kardeşim" dedim. "Gir ve çekinser" ver. Bir iki eski bakandan bir ikisine söyledim. Onlar da bir iki vekile söyleyecek bakalım.

KANADOĞLU'NA TEŞEKKÜR: Teşekkür ettim Sabih Kanadoğlu'na, konuştuk 45 dakika.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'NİN HALLETMESİ LAZIM: Genelkurmay'ın düşünmesi lazım. Bu işi bir tek şey Silahlı Kuvvetler temizler artık. Eğer şu seçimlerden de başarılı olunmazsa Silahlı Kuvvetler'in bunu halletmesi lazım. Bunlar yani cumhurbaşkanlığına kadar kendi adamlarından biri gelir genel seçimde de böyle ekseriyetle başa geçerlerse bunu asker temizler.