kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Biri şu kızları bilinçlendirsin

Pardon, siz Paris Hilton gençlik misiniz? Üzgünüm, baştan kaybettiniz! Aklımı kaçıracağım sevgili okur. Şu şahit olduklarımdan sonra gerçekten aklımı kaçıracağım. Şimdi dün çiziktirmiştim ya 'Bugs Bunny Buzda' maceramı. Hah! Oradan çıkıp bir mekana gittik. Barda bir kız dikiliyor. Gözüm kıza takılıyor. Poposunun altında biten mini elbisesi, çekiştirmeye doyamadığı sutyeni, sarı salkım saçak saçları ve üzerinde her an devrilecekmiş gibi durduğu topuklu ayakkabıları var. Yüzüne takılıyorum kızın, o kadar küçük ki... Bir bilene soruyorum. "Kaç yaşında bu kız?". 1991 doğumlu. 18 yaşında. Eee?

ÇOCUK ALDIRDIAAAM
Eee'si bomba zaten. Alın size o yaşta tüm yüzüne estetik yaptırmış kızdan inciler. "24 yaşına kadar evlenmem lazım!" Sebep? 25'inde balkabağına mı dönüşeceksin? Gözlerini devirerek, 'salak mısın sen kadın!' bakışını fırlatarak. "25'i geçene erkekler bakmıyor yanee, napıyaaam..." Hazır ayaktayken git kafanda kaç tahta eksik baktır bence. Kız hızını alamıyor! "Geçenlerde çocuk aldırdıııaamm. Doktor 10 gün seks yasak dedi, fenalık geçirdim. Ay ben on gün nasıl durayım kiiaa..." Velede bak ya, sanki manava gitmiş bir kilo domates almış gibi anlatıyor kürtajı. Ağzımız açık kalıyoruz. Sözüm ona 'iyi aile kızı', su gibi içki içiyor, Laleli'de gibi giyiniyor, önüne gelenle sevişiyor ve bir halttan haberi yok! Peki bu kızların aileleri nerede? Bu ne rahatlık? Biz de neler neler yaptık ama bu kadar sapıtmadık, kendimizi kaybetmedik. Ve öyle doğal ki yeni nesil için bu haller. O kadar geri kafalıyız ki biz... İnanamıyorum! Ey 17'lik çıtırlar lütfen kendinizi Paris Hilton zannetmeyin! Valla marifet değil billa değil. Çirkinleşmeyin, gençliğinizin tazeliğinizin kıymetini bilin. Canım ciğerlerim, kendiniz olun, her şeyi yaşında yaşayın. Sonra çok pişman olursunuz ama geç kalırsınız. Aileler siz de bir zahmet çocuklarınızı kollayın, bilinçlendirin. Şeytan diyor, tut şu kızı kolundan, sürükle merdivenlerde, yak o saçlarını olimpiyat ateşi gibi. Nişantaşı'ndan Atina'ya, Atina'dan Tokyo'ya kadar koştur. Hiç sönmesin! Tövbe tövbe...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın