kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Salih Bozkurt (solda), geçirdiği kazada annesi Hatice (ortada), oğlu Ferhat (sağda) ve eşi Hatice (en sağda) ile birlikte yaşamını yitirdi.

Kahreden tesadüf

Abbas ÇAKAR KOCAELİ-SABAH
29.01.2009
Salih Bozkurt, ziyaretine gittiği abisine '5 dakika sonra oradayız' dedi. Polis abi anons üzerine gittiği kaza yerinde annesi, kardeşi ve yeğeninin cesedini buldu..
Kocaeli'den Ankara'daki polis kardeşini ziyarete giden zabıta memuru geçirdiği kazada annesi, eşi ve çocuğuyla birlikte yaşamını yitirdi. İki çocuğuda yaralandı. Telsiz anonsu üzerine olay yerine giden polis ise5 dakika önce telefonda kendisine "5 dakika sonra oradayız" diyen kardeşi ve diğer yakınlarının acı haberiyle şok yaşadı. Ankara'da otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri çocuk 4 kişi öldü, 2 çocuk ise yaralandı.

AİLE YOK OLDU
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarından Salih Bozkurt (39), eşi, annesi ve 3 çocuğunu da yanına alarak Ankara'da polis memuru olarak görev yapan kardeşini ziyaret etmek üzere yola çıktı. Kendilerini bekleyen faciadan habersiz yollarına devam eden aile Ankara'nın Nallıhan ilçesine yaklaştıklarında aynı ilçede görev yapan polis kardeşi Aşır Bozkurt'u aradı.

ANONS ÜZERİNE GİTTİ
Kardeşine "Şimdi Nallıhan'a giriyorum. Birazdan arada oluruz" dedi. Telefonu kapattıktan kısa bir süre sonra Bozkurt'un kullandığı otomobil, karşı yönden gelmekte olan TIR ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen aracın içerisinde bulunan Salih Bozkurt, annesi Hatice Bozkurt (72), eşi Hatice (38), oğlu Ferhat (12) feci şekilde can verdi. Kazada yaralanan Murat (15) ve 5 yaşındaki Sümeyye Ankara'da tedavi altına alındı. Kazadan 5 dakika önce ağabeyiyle konuşan polis memuru Aşır Bozkurt, telsizden geçen kaza ihbarı üzerine olay yerine görevli olarak gittiğinde, annesi, ağabeyi, yengesi ve yeğeninin cesediyle karşılaşınca şok yaşadı. Cenazelerin bugün Kocaeli'ne getirileceği ve Fatih Camisi'nde kılınacak öğlen namazı sonrasında Şahbaz Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.