kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşkı uğruna 5.kattan düştü

Giriş Saati : 29.01.2009 15:32
Güncelleme : 29.01.2009 23:48
Yeni Haber
Antalya'nın Alanya ilçesinde, tartıştığı sevgilisinin odasına pencereden girmek isteyen bir kişi 5'inci kattan düşerek öldü.

Olay, gece 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Keykubat Caddesi Sezen Apartmanı'nın 5'inci katında bir hamamın işçi lojmanı olarak kullanılan bir dairesinde kalan Memiş İspir (38), yanındaki odada kalan sevgilisi Z.T.(28) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Daha sonra iki arkadaş sinirli bir şekilde odalarına kapandı. Bir süre sonra sevgilisiyle barışmak isteyen İspir, kız arkadaşı T.'nin kaldığı odaya girmek istedi. T.'nin kilitlediği odaya giremeyen İspir, balkona çıkarak sevgilisinin odasına pencereden girmeye çalıştı. Tutunduğu ahşap pencerenin kırılması üzerine 5'inci kattan düşen İspir, binanın altındaki duvara çarparak beton zemine çakıldı.

Dairede kalan personellerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, İspir'in cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun polise haber verilmesi üzerine Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Büro ekipleri olay yerine geldi. İnceleme yapan polis ekipleri, lojmanda kalanların ifadelerini almak üzere Asayiş Büro'ya götürdü. Cumhuriyet savcısının da olay yerine gelerek inceleme yapmasının ardından, Memiş İspir'in cesedi Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(CİHAN)