kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Ali Ağaoğlu

Ağaoğlu, Bahçelievler My City ile iki ayda 1000 konut satma hedefinde

28.01.2009
Bahçelievler'de 1500 konutluk MyCity projesine başlayacak olan Ağaoğlu, iki ayda 1000 konut satmayı hedefliyor..
Bahçelievler'de My City projesinin satışına yakın bir zamanda başlayacak Ağaoğlu grubu iki ayda bin konut satmayı hedefliyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bin 500 konutluk Bahçelievler My City projesi ile ilgili, "İddia ediyorum iki ayda bin konut satacağız" diyor. Grup, Bahçelievler'den 600 milyon dolarlık hasılat bekliyor. Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta Ataşehir'de 38 milyon dolara yeni bir arsa aldıklarını da açıkladı. 2009'da 5-6 bin konutluk projeye başlayacak olan grup, bu yıl 3 milyar dolar yatırım yapacak. Ağaoğlu, içinde 5-6 bin kişilik kongre merkezlerinin yer alacağı turizm yatırımlarıyla birlikte düşünüldüğünde kısa vadeli toplam yatırım hedeflerinin 4 milyar doları bulacağını ifade ediyor.

Turizme 1 milyar dolar yatıracak
Ağaoğlu grubu önümüzdeki 3-4 yıl içinde sadece turizmde 1 milyar dolar yatırım yapacak. Ali Ağaoğlu, İstanbul'da 5 otel projesi olduğunu ve bunları Seyrantepe, Ataşehir, Küçük Çamlıca, Anadoluhisarı ve Ümraniye'de yapacaklarını söylüyor.Ağaoğlu, "İstanbul ve Bodrum'da beşer otel yapmayı planlıyoruz. Yatırım planlarımızda herhangi bir gecikme olmayacak" diye konuşuyor.

'Konutta fiyatlar düşmez'
Bu yıl konut satışlarında yüzde 40 daralma bekleyen Ağaoğlu marka projelerde metrekare fiyatlarında ise düşüşünmümkün olmayacağı görüşünde. Ağaoğlu, metrekare maliyetinin 1.500 dolar civarında oluğunu, mevcut fiyatların neredeyse maliyet fiyatlar olduğunu söyledi.