kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

DP'nin Emet adayı Orhan Cengiz

Giriş Saati : 28.01.2009 11:04
Güncelleme : 28.01.2009 19:44
Yeni Haber
Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, aday tanıtımına Emet ilçesinden başlayacaklarını söyledi.

DP İl Başkanı Atila Palangalı, Emet İlçe Belediye Başkan adaylarının eski Kütahya Serbest Mali Müşavirler Muhasebeciler Odası Başkanı Osman Orhan Cengiz'in olduğunu belirterek, "30 Ocak Cuma günü Cuma namazı sonrası Emet DP İlçe Başkanlığı'nda toplanarak Emet adayları Osman Cengiz'i Emetlilere emanet edeceğiz" dedi.

Atila Palangalı, "Bir önceki dönemde Emet Belediyesi, Demokrat misyonun elindeydi. Emet'te yapılan çoğu hizmet, Demokrat misyon eseridir. 5 yıldır Emet'i AKP yönetti. Kendi yönetimlerinden kendileri memnun kalmamışlar ki, belediye başkanlarını tekrar aday göstermediler. Bizim Emet Belediye Başkanlığı için Aday gösterdiğimiz, adayımız Osman Orhan Cengiz, Emet'tin önemli ailelerinden birinin evladı.

Mesleki tecrübeleri, Emet sevdası olan bir kişi. Emet'e çok şeyler kazandıracak azim ve kararlılıkta. Çalışkan ve vizyon sahibi, liyakatli, ehil bir kişi. 29 Mart'ta Osman Orhan Cengiz Emet'in Belediye Başkanı olacağına inancımız tamdır. 30 Ocak Cuma günü Cuma'dan sonra yapacağımız aday tanıtım törenine tüm Emetlileri ve Demokrat Parti'ye gönül vermiş partililerimizi bekliyoruz. Aday tanıtımından sonra adayımızla birlikte halkımızla buluşacağız, esnaf ziyareti yapacağız" diye konuştu.

Palangalı, Emet'te yapılacak aday tanıtım törenine, GİK üyesi İlhami Özatağ ile birlikte DP Kütahya İl Teşkilatı'nın kalabalık katılımla iştirak edeceğini belirtti.