kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kaç tane Porsche'si var?

Giriş Saati : 27.01.2009 09:56
Güncelleme : 27.01.2009 23:03
Yeni Haber
Cem Yılmaz, dünyaca ünlü komedyen Jerry Seinfeld ile aralarındaki farkı özetlerken ilginç bir ifadede bulundu.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; Kenan Işık'ın atv'de yeni başladığı 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' programının ilk konuğu olan Cem Yılmaz, 15 yıldır sahnelerde olmasına karşın kendisi için "Ben hala bir amatörüm" dedi.

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bunda bir behis görmüyorum. Bunu kimse üzerine alınmasın, profesyonel olup da hala kendini amatör hisseden birileri vardır. Ben kendi çerçevemden söylüyorum. Bazı sahne kuralları, bazı tuhaf gizemler, bazı işin kuralı denilen ama seyirci olarak beni tatmin etmeyen şeyler, gereksiz önem atfedilen şeylerle benim için ve benim gibi düşünenler için kıymetli olan şeyler arasında tercihim hep kendi güldüğüm, arkadaşlarımla güldüğüm ve taviz vermediğim şeyden yaptım.

Hiç bir zaman profesyonel olarak sayı olarak daha fazla bir kitleye hitap eder diye düşünerek hiç bir şey yapmadım. Reklam dünyası çok katı bir dünyadır, orada bile yapmadım."

CEM YILMAZ'IN KAÇ TANE PORCHE'Sİ VAR

Cem Yılmaz'ın bu sözleri üzerine Kenan Işık, Yılmaz'a, dünyaca ünlü komedyen Jerry Seinfeld'i örnek göstererek "Dünyada böyle örnekleri var. Jerry Seinfeld diye bir komedyen var. Çok seyredilen bir dizi yaptı ve hep 'One man Show' ile bitirdi. Onunla senin aranda nasıl bir paralellik var sence?" diye sordu. Cem Yılmaz'ın yanıtı ise esprili bir yanıt oldu:

"Valla bir paralellik yok. Seinfeld'in benim bildiğim 91 tane Porche'si var. Benim 3 tane var."