kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Pınar Altuğ anne oldu

Giriş Saati : 27.01.2009 15:55
Güncelleme : 27.01.2009 22:02
Yeni Haber
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Pınar Altuğ 27 Ocak 1999 tarihinde annesini kaybettiği hastanede bugün bir kız bebek dünyaya getirdi. Su adı verilen bebek 2.900 gram ağırlığında ve 47 santim boyunda doğarken, anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

PINAR ALTUĞ-YAĞMUR ATACAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin ilk bebekleri Su dünyaya geldi. Pınar Altuğ, Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nde normal doğumla kızı Su'yu dünyaya getirdi.

Büyük bir sevinç ve heyecan yaşadığını belirten Yağmur Atacan, "Öğle 12.02'de dünyaya geldi. Hem Pınar, hem ben, hem de Su çok yorulduk. Şu saate kadar Su ve Pınar'ın son kontrollerinin bitmesini bekledik. Su oldukça sağlıklı. 2.900 gram ağırlığında doğdu. 47 santim boyunda. Ben de doğuma girdim. Doğuma girince insan hiç beklemediği şeylerle karşılaşıyor. Hayatında her zaman yaşamadığı şeyler bunlar. İlk defa böyle bir şeye tanık olduk. Yer yer çok duygulandım. Duygulanma anında benim gözümden yaş geldi. Pınar da ağladı aynı şekilde. İlk bebek haberini öğrendiğimizde ve bu tarihlere denk geldiğini öğrendiğimizde, Pınar "İnşallah 27 Ocak tarihinde olur" demişti. Daha sonra üzerinden çok iddialar geçti. Birçok iddialar vardı" dedi.

Atacan, eşinin 10 yıl önce aynı hastanede annesini kaybettiğini belirterek, "Daha önce Pınar bu tarihte hayatta en sevdiği kadını kaybetti. Şimdide onun yerine belki de dünyada en çok seveceği kişiyi kazandı. Pınar'ın sağlığı gayet iyi. Pınar bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendikçe o enerji ile rahatlıyor. Yarın akşam veya ertesi sabah taburcu olmayı bekliyoruz. Tabi doktordan gelecek habere göre. Şuan dünyaya gelen bebek hakkında bir yorum yapamıyorum ama dünyanın en güzel duygusu diyebilirim" şeklinde konuştu.

(İHA)