kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Sinema dalında 'En İyi Oyuncu Kadrosu' seçilen 'Slumdog Millionarie' filminin tüm kadrosu geceye katıldı; Dave Pate, Irrfan Khan, Freida Pinto ve Anil Kapoor (soldan sağa).

SAG ödülleri dağıtıldı Oscar'a bir adım kaldı

26.01.2009
Sinema Oyuncuları Derneği Ödülleri, sahiplerini buldu. 'Slumdog Millionaire' sinema dalında 'En İyi Oyuncu Kadrosu' ödülünü alırken, Kate Winslet ise 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' seçildi ..
Amerika'da, televizyon ve sinemada yılın en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Sinema Oyuncuları Derneği Ödülleri (SAG Awards) önceki akşam Los Angeles'ta düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerine dağıtıldı. 1995 yılından beri düzenlenen törene, bu yıl Oscar'a da aday olan 'Slumdog Millionare' filmi damgasını vurdu ve sinemada 'En İyi Oyuncu Kadrosu' ödülünü aldı.

Streep elbise bile almadı
Sean Penn, 'Milk' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Penn, teşekkür konuşmasında, "Biz aktörler olarak heteroseksüel ya da homoseksüelleri oynamayız. Biz insanı oynarız, önemli olan budur" dedi. 'Doubt' ile 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Meryl Streep ise ödül alacağına hiç ihtimal vermediğini belirterek şöyle konuştu: "Bu tören için bir elbise bile almamıştım, gerçekten şoktayım. Ödülü aldığım için çok mutluyum Adayların hepsi çok başarılılardı." Bu yıl Altın Küre'ye damgasını vuran Kate Winslet, geceden eli boş dönmedi. Güzel yıldız, 'The Reader' filmiyle 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' seçildi. Winslet, "Bu yıl benim için sinemada olağanüstü bir yıl olarak geçiyor" dedi.
Haberin fotoğrafları