kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Özge Özberk'in kuru ve hassas cildi kırışmaya adaymış.

Tuba'nın kalçası Özge'nin cildi düzeldi

Aslı ÖRNEK/ GÜNAYDIN
23.01.2009
Pembe maskeyle ünlüleri hem gençleştirip hem de güzelleştiren Enes Bio Estetik Center'ın sahiplerinden Nesrin Sürer "Özge Özberk'in cilt sorununa Tuba Büyüküstün'ün kalçasına pembe maske uyguladık" diyor..
Ünlülerin yaz-kış demeden gittiği Enes Bio Estetik Center, artık Erenköy'de değil, geçen seneden itibaren Nişantaşı'nda hizmet vermeye başladı. 22 yıldır 'Neştere Paydos' sloganını kullanan güzellik merkezinde yok yok ama hâlâ en çok konuşulan uygulamaları pembe maske... Enes Bio Estetik Center'dan Nesrin Sürer, ünlüler dünyasını ve maskenin yararlarını anlattı...

* Ne zamandan beri pembe maske yapıyorsunuz?
1987 yılından beri pembe maske yapıyoruz. Tahsilimizi Avrupa'da yaptık. Okul bittikten sonra da uzman olarak çalıştık. Önce Erenköy'de merkez açtık ardından geçen yıl Nişantaşı'na taşındık. Burada doğal maddelerle uygulama yapıyoruz.

YAN ETKİSİ YOK!
* Peki içinde ne var?
İçeriğinde doğal bitki kökleri var. Zaten rengini de doğal bitki köklerinden alıyor. Maskenin içinde doğal ısınmayı sağlayan kristal tuzlar bulunuyor. Dolayısıyla hemen ısınıyor. Isınma yeni hücre oluşumunu tetikliyor. Maskenin içindeki maddeler kişiye özel olarak değişiyor.

* Pembe maskeyi hangi yaş grubuna uyguluyorsunuz?
10 yaşındaki kişiye değil ama 15 yaşında akne problemi yaşayan kişilere uygulayabiliyoruz. Bu maskemizin özelliği cildi dengeye kavuşturması... Kişi krem sürer, ilaç sürer, bir türlü cildinde iyileşme göremez. Biz bu maskeyle cildin tazeliğe kavuşmasını sağlıyoruz. Bu maskenin yan etkisi hiç yok çünkü tamamen doğal!

* Gamze Özçelik, Zuhal Olcay, Seda Özer, Tuba Büyüküstün... Başka hangi sanatçılar size geliyor?
Çok var. Bizim en eski müşterimiz Zuhal Olcay... Lale Mansur, Şerif Sezer de gelen isimler arasında... Ama Şerif Hanım'a farklı bir çalışma uyguladık. Yüz kaslarını güçlendirdik. İçinde pembe maske, oksijenin de bulunduğu bir tedaviyle cildini sağlığına kavuşturduk.

* Sanatçılardan en çok hangisinin yüzü uğraştırdı sizi. Zuhal Hanım en eski müşteriniz olduğuna göre onun cildi mi?
Zuhal (Olcay) Hanım, zaten doğal yaşama ve kişisel bakımına da önem veren biri... Sanatçılarımız içinde en doğallarından biri diyebilirim.

* Pembe maskenin içeriği kişiye göre değişiyor mu?
Hayır. Burada yaptığımız her çalışmayı kişiye özel yapıyoruz. Mesela; bir sene evvel Özge Özberk geldi. Onun çok kuru ve hassas bir cildi var. Bu yüzden de kırışmıştı. Özge'ye kırışık önleyici bir tedavi yaptık.

POPOYU KALDIRIYORUZ!
* Pembe maske vücuda uygulanır mı?
Bu maskenin özelliği ısınıp soğuması... Ürünü cilt altına indirmesi... Maskenin ısınıp soğumasıyla cilt sıkılaşıyor. Bu da bayanların bacaklara ve popolarındaki düşüklüğe iyi geliyor. Tuba'nın (Büyüküstün) kalçası düşüktü, baseni vardı. Bu sorununu pembe maskeyle düzelttik.

* Peki siz kendinize de bu maskeyi yapıyor musunuz?
Tabii ki 10 günde bir, 15 günde bir yapıyoruz. Cildi mevsime hazırlamak için güneşe çıkmadan önce, sonra ve kışa hazırlanırken bu maskeyi uyguluyoruz. Çünkü mevsimsel olarak cilt değişime uğruyor. Direkt güneşe çıkmadan cildi hazırlamak gerekiyor.
Haberin fotoğrafları