kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ahmet Sait Kavurmacı

Aydınlı, 4 alanda lisans verecek inşaat ve enerjiye odaklanacak

Pınar ÇELİK EKONOMİ
25.01.2009
Pierre Cardin'in dünyadaki ilk beş lisansöründen Aydınlı Grup, çocuk giyim, kırtasiye, karo ve gözlükte lisans vermek için Türk firmalarıyla görüşüyor..
US Polo, Cacharel ve Pierre Cardin'in lisansörü Aydınlı Grup, 2009 yılına büyüme planlarıyla girdi. Grubun yönetim kurulu başkan yardımcısı Ahmet Sait Kavurmacı, bu yıl lisansörlere sundukları hedefleri dörde katladıklarını, yeni lisans anlaşmaları için de görüşmeler yaptıklarını söyledi. Şu anda 16 farklı kategoride 16 Türk firmasıyla lisans anlaşması imzaladıklarını belirten Kavurmacı, çocuk giyim, gözlük, banyo - mutfak karosu ve kırtasiye malzemeleri kategorisinde Türk firmalarıyla görüşmeler yaptıklarını söyledi. Grup içinde Piere Cardin dışında US Polo'nun da çok hızlı büyüdüğüne dikkat çeken Kavurmacı, "US Polo ile Pierre Cardin ciroda neredeyse başa baş gidiyor" dedi.

SOLARKENT'E BAŞLADIK
Beylikdüzü Carrefour'un arkasındaki bölgede 866 dairelik Solarkent isimli bir projeye başladıklarını ve inşaatın hızla devam ettiğini açıklayan Aydınlı Grup İcra Kurulu Üyesi Levent Özkan, yaklaşık 40 milyon doları bulması beklenen inşaat yatırımının orta gelir grubuna hitap edeceğini söyledi. İsminin güneşten geldiğini ve inşa edilen binaların çatılarına kurulacak panellerle güneş enerjisinden yararlanılacağını vurgulayan Özkan, "Çevreye duyarlı bir proje olacak. Kullanılan sular yeniden kullanılabilecek, yeşil bir site olacak" dedi. İnşaattan sonra enerji işine de girmeyi düşündüklerinin altını çizen Özkan, fırsat olarak gördükleri enerji projelerini değerlendireceklerini ifade etti.
Haberin fotoğrafları