kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
‘Maceraya Takıl’ ekibi Kıbrıs’taki çekimlerde çok eğlenceli saatler yaşadı.

Komediden bıktım ciddi işler yapmak istiyorum!

HAYATİ GÖK / MAGAZİN
25.01.2009
atv'nin sevilen yarışması 'Maceraya Takıl'ın sempatik sunucusu Alp Kırşan, serüvenin son durağı olan Kıbrıs'ta sorularımızı yanıtladı. 'Komedi filmlerinde oynamaktan çok sıkıldım' diyen Kırşan, artık 'Kurtlar Vadisi' gibi ciddi işlerde yer almak istiyor..
Kazananın uzaya gönderileceği yarışma programı 'Maceraya Takıl'ın son durağı Kıbrıs oldu. Her cumartesi atv'de yayınlanan yarışmanın sunucusu Alp Kırşan'ı Kıbrıs'ta yakaladık ve Avrupa'da yaşadıkları macera dolu günleri ve yeni projelerini konuştuk.

ALP KIRŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Şu anda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndesiniz... Çekimler nasıl geçiyor?
Kıbrıs diğer ülkelere göre kısmen daha eğlenceli geçti. Öğrencilerin yoğunlukta olması yarışmacılarımız için avantaj oldu. Yarışmacılar görevlerini daha kolay gerçekleştirdiler. En keyifli kısmı da İskele Belediyesi'nde oynanan halk oyunları oldu...

SARILIP AĞLADIK
* Avrupa'da pek çok ülkeye gittiniz. Yolculuğunuz nasıl geçti?
Sürekli otobüslerle yolculuk ettik. 12 günde Avrupa'da yaklaşık beş bin kilometre yol yaptık. Yani günde altı saatlik otobüs yolculuğuna denk geliyor... Barcelona'da, otobüsün içinde Avrupa Birliği kriterleri uygulandığı için bırakın içkiyi su dahi içemiyorsunuz. Ayakta yolculuk edemiyorsunuz. 'Ani bir harekette size bir şey olursa bunun sorumluluğunu ben alamam' diyor. Tabi bizde Türk mantığı 'Bir şey olmaz' diyoruz. Roma'da veda ederken, bizden tiksinen, nefret eden şoför grubu ile birbirimize sarılıp ağladık. Ve 'Ne zaman Roma'ya gelirseniz bir eviniz var' dediler.

* Hiperaktif bir insan olarak bu kadar çok kuralın olduğu bir yerde nasıl rahat durabildiniz?
Programa başlarken, Dolunay ve Erci'yi ekibe yarışmacı katabilmek için gezmeye başlıyordu. Ben onlardan ayrılıp çarşı pazar gezmeye çıkıyordum. Nerede şaka malzemeleri var, nerenin yemekleri güzel... Bunları kovalıyordum. Bu arada Türk olarak Avrupa Birliği'nin kurallarına aykırı birçok şey yaptım. Yakalasalar üç dört ay içeride yatardım sanırım.

* Ne gibi mesela?
Barcelona'da imparatorluğu simgeleyen at heykeli var. Oradaki atın testisleriyle oynarken çektirdiğim fotolarım var. Bunu yaparken görülsen, kesin içerdesin yani. Roma imparatorlarının kurulduğu kalenin duvarlarına da uvaletimizi yaptık.

* 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' gösterime girdi. Biraz filmden bahseder misiniz?
Doğru düzgün komedi yapmadığım tek film. Şafak Sezer çok başarılı bir adam. Hep hayalimde onunla oynamak vardı. Bu gerçekleşti. Şimdi de Cem Yılmaz var. İnşallah olur.

* Bundan sonraki projelerde nasıl roller oynamak istersiniz?
En çok istediğim şey, 'Kurtlar Vadisi' gibi bir işte olmaktı. Ciddi bir iş yapmak istedim. Ama ekomomik kriz geldiği için projeler de rafa kaldırıldı. Bu ciddi gömleği taşıyabilir miyim, bilmiyorum ama 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' bir başlangıç oldu.

* Yeni bir proje var mı?
Metin Serezli'nin oğlu Murat Serezli ile bir sinema filmi üzerinde çalışıyoruz. İsmini daha koymadık. Günlük hayatta başınıza gelecek günlük komedileri yazdık.
Haberin fotoğrafları