kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tan Sağtürk'ten itiraflar

Giriş Saati : 24.01.2009 15:35
Güncelleme : 24.01.2009 22:15
Yeni Haber
Tan Sağtürk, egoist bir yanı olduğunu ve bazı takıntıları bulunduğu belirtterek yeni bir aşk için de zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan Tan Sağtürk kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü Balet, evliliği istediğini ancak beceremediğini ifade ederek "Elbetteki belirli bir yaş dönemine gelmiş bir kadının ve erkeğin, bir aile kurma içgüdüsü gelişiyor. Bende oluşmadı değil, oldu ama beceremedim bunu yapamadım. Ama bundan sonra olmayacak anlamına gelmez. Sorunlar paylaşılıyor ilişkilerde. Kimse hatasız olmuyor. Yüzdeler değişir ama ben kendi başıma bir kişilik olarak bunu yapamamış olmaktan şu anda çok büyük bir rahatsızlık duyuyor değilim ama sebebini de anlayamıyorum" diye konuştu.

Yatılı okulda okuyan Tan Sağtürk, ailesiz ama aile özlemiyle büyüdüğünü ifade ederek "Acaba bu mudur sebep? Hem tek başına yaşayabiliyor olabilmemiz hem de onun özlemiyle yaşamamız. Tam olarak beceremiyoruz belki de bu sebepten aile olmayı" dedi.

EGOSANTRİK BİR ADAMIM

Yalnız yaşadıkça bir süre sonra egoizm oluştuğu itirafını yapmaktan da çekinmeyen Sağtürk, "Öyleyim herhalde. Sonuçta kendi mesleğime zaman ayıracağım diye direten bir adam egosantrik bir adamdır. Kendimi çok beğenen değil eleştiren bir adamım. Bir obsesif bir durum var bu konuyla ilgili. Sadece bende değil, benim mesleğimi yapan çok arkadaşımda bir sürü şey var" şeklinde konuştu.

Çok Avrupalı bir tarafı da çok Osmanlı tarafı da olduğunu ifade eden Tan Sağtürk, "Mesela sofraya aynı anda oturulmalı. Bu benim için büyük bir sorun olabilir. Ne demek ayrı ayrı yemek? Bu konuda sorun da çıkarabilirim. Biraz babamızdan kalma yapılar da var yani" açıklamasını yaptı.

YENİ BİR İLİŞKİ İÇİN ZAMAN LAZIM

İkili ilişkilerde iletişimsizlik, güvensizliğin kendisini çok rahatsız ettiğini kaydeden Tan Sağtürk, Bergüzar Korel ile ayrılığından sonra yeni bir ilişkisinin olmadığını belirterek "Yeni bir ilişki için biraz zaman geçmesi lazım. Çünkü derinliğine yaşıyoruz yaşadığımız zaman herşeyi. O çıkarken de belirli bir zamanın geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekrar oturtabilmek için. Yeni gelen insanın da buna ihtiyacı olduğunu ve ona da bir haksızlık yapılacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.