kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

4 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Giriş Saati : 24.01.2009 14:46
Güncelleme : 24.01.2009 18:23
Yeni Haber
Çorum, Samsun, Amasya ve Bingöl'de uyuşturucu sattıkları ve bulundurdukları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu kullandıkları belirlenen 64 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 4 ay boyunca takibe alınan uyuşturucu şebekesine yönelik dün Çorum, Samsun, Amasya ve Bingöl'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında M.B, R.B, S.D, E.K, N.Ö, A.Y, İ.Ç, S.Ö, K.E, S.Ö, F.A, H.A ile F.K isimli bayan gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet fişek, 43 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 432 gram esrar maddesi, 303 gram kenevir bitki tohumu, esrar içiminde kullanılan ve özel olarak yapılmış düzenekler, çok miktarda esrar içiminde kullanılan çarşaf tabir edilen sarma kağıdı, 1 adet bıçak ve suçta kullanılan 13 adet cep telefonu ile 14 adet sim kart ele geçirildi.

Gözaltına alınan 13 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Uyuşturucu şebekesiyle ilgisi olduğu iddia edilen 4 kişinin de geçen hafta içerisinde uyuşturucu madde satmak suçundun tutuklandığı, Ş.T isimli bir kişinin de arandığı bildirildi. Ayrıca, soruşturma aşamasında uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 64 şüpheli hakkında da yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

(CİHAN)