kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kırıkkale'de taksici cinayeti

Giriş Saati : 24.01.2009 20:14
Güncelleme : 24.01.2009 22:15
Yeni Haber
Kırıkkale'de bir taksici bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Kızılırmak üzerindeki Kapulukaya Baraj Gölü'nde ceset gören balıkçılar, güvenlik güçlerine haber verdiler.

Jandarma ekipleri, cesedin, Kırıkkale Yenimahalle'deki Bağdat Taksi durağında görevli taksici Abdullah Karataş'a (55) ait olduğunu belirlediler.

22 yıldır taksicilik yaptığı bildirilen evli ve 7 çocuk babası Karataş'ın cesedi, Keskin Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde sudan çıkarılarak, Keskin Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cesedin çıkartılışı sırasında Karataş'ın yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirdiler.

Güvenlik güçleri, Karataş'ın, gece nöbeti sırasında 71 T 008 plakalı taksisine müşteri olarak binen kişiler tarafından sırtından bıçaklandığını ve cesedin Kırıkkale'nin Keskin ilçesinin Esatmiminli köyü yakınlarında Kapulukaya Baraj Gölü'ne atıldığını belirlediler.

Bu arada Kırıkkale-Kırşehir yolunda uygulama yapan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aşırı hız yaptığı belirlenen bir taksiyi durdurmak istedi.

Polisi farkederek kaçan taksideki Serhat D. (27) ile Cahit G. (39), kovalamacanın ardından kısa sürede yakalandı.
Aracın arka koltuğunda, Kırıkkale'deki cinayette kullanıldığı sanılan kanlı bıçak ile kanlı bir gömlek bulan polis, 2 zanlıyı da gözaltına aldı.

Zanlıların, Kırıkkale'den Nevşehir'e giden ekiplerce teslim alınarak Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı'na getirildikleri bildirildi.