kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Küresel krizin boyutlarını bilemiyoruz. Ama '2010'da makul büyüme gelecek' öngörüsünde bulunuluyor. Bu öngörü, altının her zaman daha gözde olacağını gösterebilir. Ama altınla ilgili fonların sıkıntılarını da görebiliriz, dikkat etmek lazım.

Dünyayı kadınlar yönetse, yaşam kalitemiz artar

FİGEN YANIK
23.01.2009
Ekonomi yazarı Meliha Okur, Evdeki Hesap programıyla evlere girip, ailelere tasarruf önerileri sunuyor... "Krizden çıkışın anahtarını bulmaya çalışıyoruz,'' diyen Okur'la birlikte çarşı pazar gezdik..
Ekonomi haberlerini, anlaşılmaz ve ulaşılmaz olmaktan çıkarıp özellikle ekran karşısındaki ev kadınlarının da rahatlıkla anlayabileceği bir dille anlatan SABAH yazarı Meliha Okur, şimdi de stüdyodan çıkıp, evlere girmeye başladı. NTV'de sabah kuşağında yayınlanan Evdeki Hesap programıyla izlediğimiz Okur, tam da kriz ortamında, aile üyelerine kemer sıkma önerilerinde bulunuyor; onlarla çarşı pazar geziyor, 'giren hesap çıkan hesap' ayarlamaları yapıyor ve ailelere ekonomik alanda, bir anlamda yaşam koçluğu yapıyor. Hafta içi her sabah saat 10.10'da Evdeki Hesap'la ekrana gelen Okur'la biz de çarşı pazar gezip, ekonominin nabzını birlikte tuttuk.
Derdini anlatmak için sıraya giren esnaftan, emeklileri kimsenin düşünmediğinden şikayetçi olanlara, "Belediye başkan adayı olduğunuz için mi halkın arasına girdiniz? Yoksa gazeteciler bizi unuttu.'' diyenlere kadar, herkesi dinledik.
Laf arasında da Meliha Okur'dan kriz döneminde tasarruf yapmanın püf noktalarını, parası olanların 2009'da en iyi nasıl yatırım yapabileceğini ve Türkiye'nin önümüzdeki yıllarda zenginler ligine girebilmesinin sırlarını da öğrenmeye çalıştık.
Haberin fotoğrafları