kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kaybolduktan 11 saat sonra bulunan Ümit Özgen, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmişti. Bursa'ya giden baba Haluk Özgen, oğluna son kez dokunmuştu.

Acil helikopter... 1 saate donarım

23.01.2009
Ümit Özgen'in arkadaşına attığı mesajlar, son ana kadar kurtulma umuduyla helikopter beklediğini, yaşadığı sıkıntılı durumu gösteriyor..
Uludağ'da kaybolduktan sonra donarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ümit Özgen'in, olay sırasında arkadaşı Sinan Uçkan'ın telefonuna gönderdiği mesajlar, soğukla mücadele eden gencin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu en iyi şekilde gösteriyor.

'ÖLÜYORUM SİNAN'
Snowboard yaparken 19 Ocak Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında kaybolan Ümit Özgen, arkadaşı Sinan Uçkan'ın cep telefonuna ilk mesajı saat 15.47'de gönderdi. Bu mesajında, oteller bölgesini bulabilmek amacıyla bir fişek atılmasını istediğini, "Ya fişek yok mu'' cümlesiyle aktaran Özgen, saat 17.03'te, "Acil helikopter, hava kararmadan 1 saate donarım'' yazılı mesajı yolladı. Sisin etkisiyle kaybolduğu bildirilen Özgen'in, soğuğa daha fazla dayanamadığı, saat 17.50'de gönderdiği mesajında açık şekilde yer aldı. Bu mesajında, "Lütfen, donuyorum. Helikopter. Kendileri dedi. Ölüyorum Sinan'' diye yazan Özgen, içinde bulunduğu sıkıntılı ortamı en net şekilde anlatmaya çalıştı.

'FİŞEK BULAMADIK'
Arkadaşı Uçkan, "Kaybolduğunda beni aradı ve 'Fişek yok mu' diye mesaj attı. Biz de arkadaşlarımızla beraber bazı kişilerle görüşerek fişek aradık. Maalesef koskoca Uludağ'da fişek bulamadık. Ayrıca Bursa Valiliği'nden helikopter istedik. Valilik yakından ilgilendi ancak helikopter sis nedeniyle kalkamadı'' dedi.
Haberin fotoğrafları