kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Okulda boğazı kesilerek öldürüldü

AA
Giriş Saati : 23.01.2009 16:38
Güncelleme : 23.01.2009 23:02
Yeni Haber
Adana'da, genç bir kadın, çocuğunun karnesini almak için gittiği okulda, kendisini bıçakla kovalayan eşi tarafından öğretmenler tuvaletinde boğazı kesilerek öldürüldü.

Bahçeşehir Mahallesi'ndeki Bahçeşehir İlköğretim Okulunun 8'inci sınıfında okuyan Mert D'nin karnesini almak için okula gelen annesi Firdevs D, okulun kapısında, 3 aydır ayrı yaşadığı kocası Bekir D. ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Bekir D. elindeki bıçakla, eşini kovalamaya başladı. Bir süre kaçacak yer arayan genç kadın, son olarak öğretmenler tuvaletine sığındı.

Buraya giren öfkeli koca, eşini boğazından iki bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı.

Bekir D. olayın ardından okuldan kaçarken, olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil Servis ekibi, yaralı kadına ilk müdahaleyi tuvalette yaptı, ancak genç kadın kurtarılamadı.

Cinayetten sonra olay yerine gelen Bekir D'nin annesi Sabahat D, oğlu ile gelininin 3 aydır ayrı yaşadıklarını belirtti.

ZANLI YAKALANDI


Adana'da, 3 aydır ayrı yaşadığı eşini, çocuğunun karnesini almak için gittiği okulun tuvaletinde, boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen zanlı, yakalandı.

Bahçeşehir Mahallesi'ndeki, Bahçeşehir İlköğretim Okulu'nun 8'inci sınıfında okuyan Mert D'nin karnesini almak için okula gelen Firdevs D'yi, aralarında çıkan tartışma ve kovalamacanın ardından öğretmenler tuvaletinde, bıçakla boğazını keserek öldürdüğü ileri sürülen Bekir D, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olaydan sonra kaçan zanlı Bekir D'nin, annesi Sabahat D'nin evine gittiği sırada polis ekiplerince yakalandığı belirtildi.

Elbiselerinde kan izleri bulunan ve elinden bıçakla yaralandığı belirlenen Bekir D, Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, Adana Numune Hastanesi'ne götürülerek elindeki yarası tedavi edildi. Daha sonra Emniyet Müdürlüğüne getirilen Bekir D, gazetecilerin cinayeti neden işlediği yönündeki sorularına, ''Beni aldattığı için öldürdüm'' yanıtını verdi.

Zanlının, ilk ifadesinde de cinayeti ''namus meselesi'' yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan, Bekir D'nin, okul yakınında beklediği esnada, eşini bir otomobilden inerken görmesi üzerine tartışma çıktığı, zanlının, otomobile zarar vererek, sürücüsü Ali Rıza P'yi de elinden hafif şekilde yaraladığı ve ardından da eşinin peşinden okula girerek cinayeti gerçekleştirdiği belirlendi.

Otomobilin sürücüsü Ali Rıza P'nin de yakalanarak, ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü kaydedildi.

Bu arada, savcının incelemesi sonrasında Firdevs D'nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.