kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Bu nasıl bir medyadır?..

AŞAĞILIK kimliğini çarşamba akşamı Ali Kırca'nın haberlerinde öğrendiğimiz bir PKK itirafçısının ağır ithamlarını baş tacı yapan medyanın tutumuna dayanamayan bir kahraman Albayımız Abdülkerim Kırca'nın intiharına sebep olan haber ve görüntüleri hatırlayın..
O alçağın açıklamalarını ana haberlerine, manşetlerine taşıyanlar Albay Kırca'ya, zamanın Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Devlet Övünç Madalyası takışının resim ve görüntülerini kullandılar. Amaçları Ordu'yla beraber, Ahmet Necdet Sezer'i ve onun temsil ettiği Atatürk Cumhuriyeti ilkelerini de yıpratmaktı..
Yılmaz Özdil yazmasa gerçeği ben de öğrenemeyecektim.
Devlet Övünç Madalyası'nı Cumhurbaşkanı'nın takması sembolik. Madalya, ilgili bakanın teklifi ve bakanlar kurulu kararı ile veriliyor.
Abdülkerim Kırca'ya "Madalya" verilmesine karar veren ve kararnamenin altına imza atan bakanların listesi aynen şöyle..
"Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan), Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, M. Ali Şahin, Beşir Atalay, Güldal Akşit, Mehmet Aydın, Ali Babacan, Kürşad Tüzmen, Cemil Çiçek, Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu, Kemal Unakıtan, Hüseyin Çelik, Zeki Ergezen, Recep Akdağ, Binali Yıldırım, Sami Güçlü, Murat Başesgioğlu, Ali Coşkun, Hilmi Güler, Erkan Mumcu, Osman Pepe.."
Yani, çoğu bugün de bakan..
Bir alçak, bu kahraman albay hakkında bunca aşağılık laflar ederken, medya bu alçağı göklere çıkarıp albayın intiharına sebep olurken, bu listenin içinden bir teki imzasına sahip çıkıp "Yahu biz bu adama Devlet Övünç Madalyası verdik" dedi mi?. Kaçı cenazeye katılarak terörle, ayrılıkçılarla savaşanlara destek olma ihtiyacı duydu peki?.
Böyle bir ülkede şu anda siz Doğu'da görevli olsanız, görevinizi inançla yapabilir misiniz?.. Ölümü, sakat kalmayı göze alabilir "Değer be değer bu vatan için" diyebilir misiniz?.
Yılmaz Özdil, madalyayı aslında kimlerin verdiğini isim isim anlatan yazısını "Şerefsiz basın bunu da yazın" diye bitirmiş..
Yazın oldu mu?..