kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sömestr tatilini kayarak geçirecekler!

İstanbul'un elitleri bugün başlayacak sömestr tatili için günler öncesinden program yaptı. Elitlerin büyük çoğunluğu tatili çoluk çocuk kayarak geçirecek. Elitlerin kayak merkezi tercihleri ise yurtiçinde Uludağ, yurtdışında Courchevel.
En son geçen bayram tatilinde yurtdışına göçen İstanbul'un elitleri (eskiye oranla sayıları epey azalsa da!), dünyayı etkisi altına alan kriz yüzünden harcamalarını kısıp, yeni yılı İstanbul'da karşılamayı tercih etmişti. Uludağ'a gidenlerin sayısı bile iki elin parmaklarını geçmeyecek kadardı. Ancak işin içine çocuklar girince, kriz miriz hak getire!!! Bugün başlayacak olan sömestr tatili nedeniyle aileler çocukları için planlarını haftalar öncesinden yaptı. Bir-iki istisna hariç hemen hepsi, kayak tatilinde karar kılmış durumda. 15 günlüğüne de olsa İstanbul yine hayalet şehir kıvamına bürünecek gibi gözüküyor! Pılıyı pırtıyı toplayan sosyetenin ünlü simaları bugün itibariyle yollara düşecek.

Favori merkezleri Uludağ ve Courchevel
İstanbul'un elitlerinin sömestr tatilindeki rotaları; ağırlıklı olarak yurtdışında Courchevel, yurtiçinde ise Uludağ. Fransa'nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyetenin öncelikli adresi... Uzun bir süre eski popülaritesinden uzak kalan Uludağ ise, önceki sezon başlayan yükselişini sürdürüyor. Türkiye'de kalan büyük çoğunluk Uludağ'ı tercih etmiş durumda. Kartalkaya, Palandöken gibi kayak merkezlerinde de yer bulabilene aşk olsun! İşte İstanbul'un elitlerinin yurtdışı ve yurtiçindeki tatil rotaları...

Haluk- Deniz Berdan
Sosyetenin en şık giyinen kadınlarından Deniz Berdan, eşi Haluk Bey, kızları Begüm ve oğulları Can ile birlikte sömestr tatilini Uludağ'da geçirecek.

Adnan- Begüm Şen
Adnan Şen ve eşi Begüm Hanım, sömestr tatilinde çocuklarıyla birlikte ülke dışına çıkmak yerine, Türkiye'nin beyaz tatil cenneti Uludağ'a gitmeyi tercih etmişler.

Haluk- Suzan Sabancı Dinçer
Akbank Yönetim Kurulu BaşkanıSuzan Sabancı Dinçer ve eşi SabancıHolding Perakende Grup BaşkanıHaluk Dinçer, çocuklarıyla birlikteİsviçre'nin gözde kayak merkezi St. Moritz'e gidiyor.

Yurdal- Ivana Sert
Sert çifti, büyük bir çoğunluğunaksine Uludağ ve Courchevel'i tercihetmek yerine, İsviçre'nin ünlü kayakmerkezi St. Moritz'de karar kılmış.

Mehmetşebnem Dereli
Dereli çifti de büyük bir çoğunluk gibi tercihlerini Courchevel'den yana kullanmış. Oğulları Kerim ile birlikte iki hafta beyaz cennetin tadını çıkaracaklar.

Ömer- Arzu Sabancı
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sabancı, zarif eşi Arzu Hanım'la birlikte birçok ünlü gibi tercihlerini Courchevel'den yana kullanmışlar.

Melis Murathanoğlu Osman Merzeci
Sosyetenin güzel kadınlarından Melis Murathanoğlu, sömestrin ilk haftasında sevgilisi Osman Merzeci ve sevgilisinin oğlu Ali ile Courchevel'de geçirecek. İkinci haftasında da oğlu Neşet ile birlikte Uludağ'a gidecek.

Kemal-Feryal Gülman

Gülman çifti, bu sömestr tatilinde de gözde kayak merkezleri Courchevel'e gitmeyi tercih etmiş. Oğulları Aslan Kemal ile iki hafta boyunca Fransa'nın bu ünlü kayak merkezinde gönüllerince kayıp, dostlarıyla birlikte olacaklar.

Aslı- Erkut Soyak
Soyak çifti de, dünya jet-sosyetesinin gözde kayak merkezi Fransa'daki Courchevel'e gitmeye karar vermiş. SOYAK çifti de, dünya jet-sosyetesinin gözde kayak merkezi Fransa'daki Courchevel'e gitmeye karar vermiş.

Özcan- Aylin Tahincioğlu
Kent Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ile zarif eşi Aylin Hanım da, tercihlerini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Courchevel'den yana kullanmış