kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Çökme sonucu yaralananların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Harem'de iki peronun çatısı çöktü: 4 yaralı

Yalçın BEL SABAH
21.01.2009
Harem Otogarı'nın 12 ve 13. peronlarında bulunan, yazıhanelerin çatıları tamirat sırasında çöktü. Olayda iki işçi, bir yolcu ve bir servis şoförü yaralandı..
Harem Otogarı'nın güney peronunda bulunan 12 ve 13. numaralı peronda bulunan otobüs yazıhanelerinin asker uğurlamaları sırasında hasar gören çatılarında dün sabah tamir işlemi sırasında çökme meydana geldi. Sabah saatlerinde başlayan tamirat sırasında, meydana gelen olayda 2 işçi, bir yolcu ve bir servis şoförü yaralandı. İtfaiye ekipleri, çöken çatıların altında kalan yaralıları kısa süren çalışma ile kurtardı. Yaralanan işçiler 36 yaşındaki Turan Uçar ve 46 yaşındaki Halil Akbal ile servis şoförü 55 yaşındaki Aslan Keleş ve yolcu 34 yaşındaki Miyeser Akbulut ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKE YOK
Keleş'in kaburga kemiklerinin kırıldığı belirlendi. Ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. Otogar esnafı, uzun yıllardır kullanılan otogarın son yıllarda taşınması konusunda çıkan tartışmalarla bir belirsizlik ortaya çıktığını, bu nedenle bakımsız kaldığını ileri sürdü. Otogarın bu haliyle ilerleyen günlerde daha büyük tehlike yaratacağı iddia edildi.