kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Anne ve 2 çocuğunu öldüren kişi yakalandı

Giriş Saati : 21.01.2009 17:45
Güncelleme : 22.01.2009 00:06
Yeni Haber
Gaziosmanpaşa'da anne ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen bir kişi yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen ay Küçükköy 860. Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede oturan İlknur İslam (24) ve 4 yaşındaki oğlu Yusuf Batuhan İslam ile 1,5 yaşındaki kızı İnci Melek İslam'ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Şubeye gelerek konuya ilişkin bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, şube çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, araştırmalar sonucu cinayeti çözdüklerini belirterek, olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin, ''Okan'' adlı kişi olduğunu söyledi. Bu kişinin kardeşinin, İslam ailesinin kaldığı dairenin alt katında oturduğunu söyleyen Cerrah, ''Öldürülen anne ve çocukları için çok üzgünüz. Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz'' dedi. Olayı aydınlatmak için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Cerrah, şöyle konuştu:

''Toplumda hasta ruhlu kişiler olabilir, ama biz çalışmalarımızı sürdürüp bu kişileri de yakalıyoruz. Gözaltına alınan kişinin sorgusu sürüyor. Şüpheli suçunu itiraf etti. Bu kişinin cinayeti hangi amaçla işlediği araştırılıyor.''

GÖZALTINDAKİ OKAN Ç. SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Gaziosmanpaşa'da anne ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildi.

Küçükköy 860. Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede oturan İlknur İslam (24) ve 4 yaşındaki oğlu Yusuf Batuhan İslam ile 1,5 yaşındaki kızı İnci Melek İslam'ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Okan Ç'nin, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Şüpheli Ç, gözaltında tutulduğu Cinayet Büro Amirliği'nde görevli polislerce şubeden çıkartılarak, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Ç. şubeye geri getirildi.

İlk sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve uzun süredir işsiz olduğunu söylediği belirtilen Okan Ç'nin, cinayetleri hangi amaçla işlediği konusunda çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi.

(AA)