kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kamyon ile öğrenci servisi çarpıştı: 12 yaralı

Giriş Saati : 21.01.2009 10:46
Güncelleme : 22.01.2009 00:06
Yeni Haber
Muğla'nın Milas ilçesinde kamyon ile öğrenci servisinin karıştığı trafik kazasında 6'sı öğrenci olmak üzere toplam 12 kişi yaralandı...
Kaza; bu sabah saat 07.00 sıralarında Milas merkez Üçyol Kavşağı'nda meydana geldi. Muğla'dan-Bodrum istikametine gitmekte olan Murat Kanmaz yönetimindeki 09 S 127 plakalı pazarcı kamyonuyla, Güllük'ten Milas'a öğrenci taşıyan Günal Akyol'un (44) kullandığı 48 TM 5548 plakalı öğrenci servisi Üçyol Kavşağına geldiklerinde geçiş anlaşmazlığı yüzünden çarpıştı. Kazada araç sürücüleri Günal Akyol ve Murat Kanmaz ile kamyonda yolcu olarak bulunan Zekiye Kanmaz (34), Seyhan Yalçınkaya (24), Güler Tahran ve Havva Eda Çelik isimli bayanlar ile öğrenci servisinde bulunan Elif Özsoy (16), Hilmi Ayan (15), Murat Gökmen (16), Oğuzhan Çiçek (16), Aysun Yalçınkaya (15) ve Müzeyyen Dönmez (14) isimli öğrenciler yaralandı.

Çarpışmanın etkisiyle öğrenci servisi karayolunun orta yerine yan yatarken, minibüsün içinde sıkışan öğrenciler uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı. Aracın içerisinden çıkarılan yaralı öğrenciler, kazanın etkisiyle oluşan şok ve yaralarının verdiği ile gözyaşları içinde bağırarak ambulansların gelmesini bekledi. Çevredeki vatandaşlar tarafından yol kenarındaki çimlerin üzerinde yatırılan bazı yaralı öğrenciler de hastaneye götürülecekleri anı bu şekilde bekledi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne ve Özel İzan Sağlık Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların yapılan ilk müdahalelerinde sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)